Merken

Naast onze eigen collectie vindt u in onze winkel ook bekende Nederlandse meubelmerken. Ontdek hieronder welke merken dat zijn.

Jess Design

In onze winkel vindt u stoere, eerlijke en eigenwijze meubels van Jess Design.

Wie Jess zegt, zegt different, seductive en pure.
Jess is mooi van nature. Zo eerlijk als onze grootste inspiratiebron. Tot in de kleinste details ontdek je karaktertrekken van de natuur. Pure eenvoud heeft geen toevoeging nodig.

Meer informatie

It's About Romi

In onze winkel vindt u een grote collectie verlichting van It’s About Romi.

It’s about RoMi is een Nederlands designmerk voor verlichting. Het merk is geboren in 1993 op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot één van de mooiste en grootste merken op het gebied van verlichting.

Meer informatie

Harvink

In onze winkel vindt u prachtige design meubels van Harvink

Harvink is een puur Hollands merk wat sinds 1947 bekend staat om zijn herkenbare constructie met een tikje eigenzinnigheid. Oogstrelend in ontwerp, ongeëvenaard in comfort. De kracht van Harvink is dat de productie in Nederland gebeurd. Zo wordt elk product speciaal voor de klant gemaakt.

Meer informatie

Ethnicraft

In onze winkel vindt u een groot assortiment meubelen van Ethnicraft.

Een combinatie van emotie en ratio. Daar draait het vaak ook om bij het uitkiezen van meubels. Het moet niet alleen praktisch zijn en comfortabel, maar zeer zeker ook oogstrelend. Dat begrijpt ook het Belgische meubelmerk Ethnicraft.

Meer informatie

Spoinq

In onze winkel vindt u de opvallende meubels van Spoinq.

Spoinq is 100% Nederlands. De meubels van Spoinq worden geheel in Nederland ontworpen én geproduceerd. Kenmerkend voor Spoinq is het hippe en eigentijds design van de ontwerpen. Zowel voor stoelen als ook voor tafels.

Meer informatie

Good & Mojo

In onze winkel vindt u een grote collectie verlichting van Good & Mojo.

Good&Mojo staat voor liefde voor mens en planeet. Het is het eerste Nederlands merk voor duurzame verlichting! De prachtige lampen van Good&Mojo worden gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe, kurk, paperpulp, houtsnippers, rubber en eco linnen.

Meer informatie

DYYK

In onze winkel vindt u eigenwijze meubels van Dyyk.

Dyyk is een opvallend en nieuwsgierig Nederlands meubel merk. De meubelen van Dyyk zijn frivool, eigenwijs en avontuurlijk. De combinatie van design, degelijkheid en betaalbaar zijn bij Dyyk de kernwoorden.