Service en onderhoud

Vind op deze pagina alle antwoorden op uw vragen met betrekking tot service en onderhoud.

Bestellen en retourneren

Bestellen
Via onze site kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. Ga naar de pagina van het desbetreffende product, klik vervolgens op de bestelknop. Via het bestelformulier vult u uw gegevens in en geeft u uw wensen aan. Vervolgens nemen wij contact met u op.

Retourneren
Producten welke via onze site worden besteld kunnen niet retour gestuurd worden. Dit omdat het product speciaal voor u gemaakt wordt.

Producten welke u rechtstreeks meeneemt uit onze winkel mogen binnen 8 dagen geruild worden. Voorwaarde is dat het product niet is gebruikt en het weer in de originele verpakking zit.

Bezorgen of afhalen

Wij bezorgen door heel Nederland. Zodra uw meubels klaar staan om geleverd te worden nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te maken. Wij bezorgen zowel met onze eigen bezorgers als ook via een externe transporteur.

Indien de door u bestelde meubels op een etage hoger dan de begane grond bezorgd moeten worden, dient u dit ten alle tijden bij ons te melden! Dit aangezien de bezorger ook alleen kan zijn.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw producten zelf bij onze winkel af te halen.

Betalen

Betalen kan zowel vooraf als ook bij aflevering van het product. Dit is afhankelijk van uw bestelling.

De meeste (kleine) bestellingen waarbij de producten op voorraad zijn dienen vooraf betaald te worden. Grote bestellingen waarbij het betreffende product speciaal voor u besteld en/of gemaakt wordt, kunnen bij aflevering betaald worden.

Onderhoud Eikenhout

Het eikenhout waar wij mee werken is afkomstig uit Europa. We werken met twee kwaliteiten; foutvrij en rustiek. Onze massieve eiken meubels hebben een hoog afwerkingsniveau en een authentieke uitstraling. De eiken meubels worden eerst geolied en vervolgens gezeept. Het oliën zorgt voor een sterk, flexibel, vuil- en waterbestendig oppervlak. Zepen is een behandeling-/afwerkingsmethode van meubelen en zorgt voor een natuurlijke en matte uitstraling.

Het onderhoud van onze eiken meubels is zeer gebruiksvriendelijk. Bij aflevering ontvangt u van ons namelijk de bijbehorende zeep. De zeep is naturel of wit en dient verdund te worden met water. Door regelmatig te zepen wordt het meubel niet alleen gereinigd, maar wordt bij iedere zeepbeurt een beschermend laagje achtergelaten. Vuil en vocht kunnen daardoor niet in het hout dringen, maar blijven op het oppervlak liggen.

Meer informatie

Onderhoud Notenhout

Het walnotenhout waar wij mee werken is afkomstig uit Amerika. Walnotenhout is een harde houtsoort met een warme uitstraling. De meubels welke worden gemaakt van notenhout worden voornamelijk geolied en gezeept. Olie zorgt voor een sterk, flexibel, vuil- en waterbestendig oppervlak. Zepen is een behandeling-/afwerkingsmethode van meubelen voor een natuurlijke en matte uitstraling.

Het onderhoud van onze noten meubels is zeer gebruiksvriendelijk. Bij aflevering ontvangt u van ons namelijk de bijbehorende zeep. De zeep is naturel of wit en dient verdund te worden met water. Door regelmatig te zepen wordt het meubel niet alleen gereinigd, maar wordt bij iedere zeepbeurt een beschermend laagje achtergelaten. Vuil en vocht kunnen daardoor niet in het hout dringen, maar blijven op het oppervlak liggen.

Meer informatie

Onderhoud Stof

Onderhoud Leer