Service en onderhoud

Vind op deze pagina alle antwoorden op uw vragen met betrekking tot service en onderhoud.

Bestellen en retourneren

Bestellen
Via onze site kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. Ga naar de pagina van het desbetreffende product, klik vervolgens op de bestelknop. Via het bestelformulier vult u uw gegevens in en geeft u uw wensen aan. Vervolgens nemen wij contact met u op om de bestelling door te nemen. Indien u een product wilt bestellen, anders dan afgebeeld op de site, adviseren wij om daarvoor langs te komen in de showroom. Dit omdat wij onmogelijk alle mogelijkheden, kleuren en materialen online kunnen laten zien.

Retourneren
Producten welke via onze site worden besteld kunnen niet retour gestuurd worden. Dit omdat het product vaak speciaal voor u op maat of naar wens gemaakt wordt. Tevens zijn zichtzendingen niet mogelijk, dit geldt ook voor klein meubilair & verlichting. Indien u zeker wilt zijn van het product, nodigen wij u van harte uit in onze showroom om het product eerst te bekijken.

Producten welke u rechtstreeks meeneemt uit onze winkel mogen binnen 8 dagen geruild worden. Voorwaarde is dat het product niet is gebruikt en het in de originele verpakking zit.

Indien een product tijdens het transport beschadigd wordt dit uiteraard opgelost.

Bezorgen of afhalen

Wij bezorgen door heel Nederland. Zodra uw meubels klaar staan om geleverd te worden nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te maken. Wij bezorgen zowel met onze eigen bezorgers als ook via een externe meubeltransporteur.

Indien de door u bestelde meubels op een etage hoger dan de begane grond bezorgd moeten worden, dient u dit ten alle tijden bij ons te melden! Dit aangezien de bezorger ook alleen kan zijn.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw producten zelf bij onze winkel af te halen.

Betalen

Betalen kan zowel vooraf als ook bij aflevering van het product. Dit is afhankelijk van uw bestelling.

De meeste (kleine) bestellingen waarbij de producten op voorraad zijn dienen vooraf betaald te worden. Grote bestellingen waarbij het betreffende product speciaal voor u besteld en/of gemaakt wordt, kunnen bij aflevering betaald worden.

Onderhoud Eikenhout

Het eikenhout waar wij mee werken is afkomstig uit Europa. We werken met twee kwaliteiten; foutvrij en rustiek. Eikenhout is een natuurlijk materiaal, iedere plank is dan ook uniek in kleur en structuur. Hierdoor is geen enkel meubel hetzelfde wat juist de charme is van onze collectie. Kleurverschillen en imperfecties zijn dan ook inherent aan onze producten.

Onze massieve eiken meubels hebben een hoog afwerkingsniveau en een authentieke uitstraling. De eiken meubels worden eerst geolied en vervolgens gezeept. Het oliën zorgt voor een sterk, vuil- en waterbestendig oppervlak. Zepen is een behandeling-/afwerkingsmethode en zorgt voor een natuurlijke en matte uitstraling.

Het onderhoud van onze eiken meubels is zeer gebruiksvriendelijk. Bij aflevering ontvangt u van ons de bijbehorende zeep. De zeep is naturel of wit en dient verdund te worden met water. Door regelmatig te zepen wordt het meubel niet alleen gereinigd, maar wordt bij iedere zeepbeurt een beschermend laagje achtergelaten. Vuil en vocht kunnen daardoor niet in het hout dringen, maar blijven op het oppervlak liggen. Zo heeft u jarenlang plezier van uw meubel.

Meer informatie

Onderhoud Notenhout

Het walnotenhout waar wij mee werken is afkomstig uit Amerika. Walnotenhout is een harde houtsoort met een warme uitstraling. De meubels welke worden gemaakt van notenhout worden voornamelijk geolied en gezeept. Olie zorgt voor een sterk, flexibel, vuil- en waterbestendig oppervlak. Zepen is een behandeling-/afwerkingsmethode van meubelen voor een natuurlijke en matte uitstraling.

Het onderhoud van onze noten meubels is zeer gebruiksvriendelijk. Bij aflevering ontvangt u van ons namelijk de bijbehorende zeep. De zeep is naturel of wit en dient verdund te worden met water. Door regelmatig te zepen wordt het meubel niet alleen gereinigd, maar wordt bij iedere zeepbeurt een beschermend laagje achtergelaten. Vuil en vocht kunnen daardoor niet in het hout dringen, maar blijven op het oppervlak liggen.

Meer informatie

Eigenschappen keramiek

Keramiek is een fantastisch materiaal voor zowel tafels als salontafels. Het is niet alleen praktisch maar ook nog eens prachtig doordat het een uniek product betreft.

Zo is het bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen en is het kras vast. Daarnaast is keramiek zeer hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en is het een 100% natuurlijk product. Dit betekent dat uw keramiekblad hier en daar kleurverschillen, pigmentvlekken, oneffenheden, puntjes op het blad of (afhankelijk van de lichtinval) strepen kan bevatten.

Ook kan het zijn dat uw keramiekblad afwijkt van de staal of het showroomexemplaar dat u gezien heeft, bijvoorbeeld in glansgraad, de structuur van de aders of in de opbouw van het aantal lagen keramiek. De verschillende lagen keramiek die samen een plaat vormen, worden aan elkaar bevestigd door middel van lijm. Deze lijmlagen zijn zichtbaar en kunnen in kleine mate onregelmatig verlopen. Omdat bovengenoemde productspecifieke eigenschappen zijn, vormt dit geen reden tot reclamatie.

Voorkom kringen, krassen en beschadigingen door voorwerpen die op het blad geplaatst worden. Deze vlekken en beschadigingen zijn uitgesloten van garantie. Voorzie vazen, glazen, bekers, pannen en dergelijke van vilt of plaats deze op onderzetters.

Onderhoud Leer

Onderhoud kan per leersoort erg verschillend zijn. We vragen u hierover contact met ons op te nemen voor het juiste advies.

Onderhoud Stof

Onderhoud kan per stof soort erg verschillend zijn. We vragen u hierover contact met ons op te nemen voor het juiste advies.