Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Stoelen

Meer stoelen 1 - 3 van 31

Stoelen voor elk type interieur

Bij een design tafel horen natuurlijk ook comfortabele en bijpassende stoelen. Uiteraard moeten de stoelen ook passen bij de rest van uw interieur. Dan zit u bij Alle Pilat zeker goed. U vindt in onze woonwinkel een hele collectie design stoelen, die zeer zeker ook in uw interieur perfect gaan passen.

Comfortabel stoelen om lang na te tafelen

Naast dat u uw ogen de kost wil geven, wilt u natuurlijk ook de rest van uw lichaam een groot plezier doen. Daarom zijn de design stoelen van Alle Pilat niet alleen maar strak en modern, maar zitten ze ook heerlijk comfortabel. Met armleuning, zoals de stoel Cube, of zonder, zoals de eetkamerstoel Nelson.  Daarnaast hebben de stoelen in alle soorten en maten. Maar al met al kunt eigenlijk helemaal zelf kiezen hoe uw stoel er uiteindelijk echt uit gaat zien:
Uiteraard zijn deze wijzigingen wel afhankelijk van het type stoel. En wilt u dat alles op rolletjes verloopt, dan hebben we ook eetkamerstoelen op wieltjes. Een voorbeeld daarvan is de eetkamerstoel Pisa, welke uitermate geschikt is voor uw houten vloer of parket.

Eetkamerstoel met bijpassende tafel

Heeft u nog geen bijpassende tafel gevonden voor bij de eetkamerstoelen? Neem dan een kijkje tussen onze houten eettafels, van rond tot ovaal tot rechthoekig.

Neem plaats in onze woonwinkel

Eigenlijk kunt u natuurlijk het allerbeste zelf ervaren of de onze comfortabele stoelen bij u passen. U vindt de woonwinkel en meubelmakerij van Alle Pilat in De Valom. Kom gerust langs voor een kijkje en neem plaats in onze design stoelen. Uiteraard mag u ook altijd eerst even contact opnemen of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.