Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Salontafels

Meer salontafels 1 - 3 van 23

Salontafels en bijzettafels


Een salontafel speelt met de ruimte in uw woonkamer en roept gezelligheid op, maar zijn bovenal ook gewoon praktisch. Een aantal van de kleinere salontafels in onze collectie zijn zelfs te gebruiken als bijzettafel, zoals de uit boom gezaagde salontafel Blok of de ronde tafel Tripod.

En ook handig is de eiken tafel Hea, welke aan beide kopse kanten een lade heeft. Kunt u mooi de afstandbediening, de onderzetters of andere spullen in opbergen.

Een salontafel die u zelf samenstelt


Onze houten salontafels hebben we in eiken- en notenhout, welke we elk een eigen karakter geven. Het notenhout wordt naturel of wit geolied, waardoor het een eigentijdse bleke, grijzige uitstraling krijgt. Wilt u liever een donkere kleur salontafel in uw woonkamer? Kies dan voor naturel geolied hout, waardoor uw salontafel die donkere, volle en warme kleur krijgt.

Bij de afwerking van eikenhout wordt het hout geschuurd of met de hand geschaafd. We kunnen de tafel tevens voor u roken, oliën of zepen. Het oliën is met witte, zwarte, grijze, naturelle of extra witte olie. De salontafels die we met de hand schaven hebben een blad met een rustiek, stoere uitstraling. Houdt u liever van een rustigere 'look'? Kies dan voor hout met weinig noesten, zoals de eiken salontafel Twa Plank

Voor elke woonkamer (klein of groot)


We maken de salontafels in onze meubelmakerij geheel voor u op maat. Zo maakt het niet uit welke tafel u kiest, het past altijd. Ook wanneer u weinig ruimte heeft in uw woning.

Glazen salontafels en poefs


Liever toch geen houten salontafel? In onze collectie vindt u ook glazen salontafels en poefs, voor de extra chique sfeer! Kom gewoon gezellig eens langs in onze meubelwinkel in De Valom en kom de tafels zelf ervaren. Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor bijvoorbeeld een vrijblijvende prijsopgave.