Over ons

Woonwinkel Alle Pilat is gevestigd in een woonboerderij op een zeer bijzondere locatie in Friesland.

Bij Woonwinkel Alle Pilat kunt u terecht voor een compleet interieur. In onze winkel kunt u ervaren hoe meubels het best tot hun recht komen. Dit wordt gedaan aan de hand van verschillende woonstijlen als strak & modern, industrieel & stoer maar vooral natuurlijk & tijdloos.

Over ons
Een inspirerende woonwinkel

Op een sfeervolle en inspirerende wijze laten wij u graag het mooiste op het gebied van wonen zien. Onze collectie kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en warme kleuren, het tijdloze karakter en de pure vakmanschap.

Onze winkel is een sfeervol totaalconcept. Zo vindt u er banken, fauteuils, stoelen, tafels, salontafels, kasten en tv-meubels die naar wens kunnen worden samengesteld. De aankleding van verlichting, vloerkleden en woonaccessoires maken een interieur helemaal af.

image title
Hoe het begon

30 jaar geleden openden Alle en Taapke Pilat de winkel in De Falom. Wat begon met alleen een meubelmakerij waarin Alle Pilat zijn eigen meubels ontwierp en maakte is de winkel inmiddels gegroeid tot een totaalconcept op het gebied van wonen. Naast de unieke eigen collectie van Alle Pilat vindt u ook bekende Nederlandse meubelmerken in de showroom.

image title
De tweede generatie

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een familiebedrijf, want ook dochter Dorien werkt in het bedrijf. Na haar opleiding Small Business en Retail Management begon de interesse voor interieur en styling stiekem toch te groeien. Samen met Alle ontwerpen ze nieuwe modellen en ontstaan er ideeën voor de nieuwe collecties.

image title

TEAM

Taapke

Nadine

Dorien

Alle

Haaye

De stijl van Alle Pilat

Persoonlijk advies

Geen keuze zonder goed advies. Daarom kiezen wij voor persoonlijke aandacht en staan uw wensen centraal.

Unieke collectie

Onze onderscheidende collectie is anders, onalledaags en uniek! Laat u verrassen in onze winkel.

Kwaliteit uit Friesland

Wij zijn trots op onze Friese roots en staan daarom borg voor onze kwaliteit en betrouwbaarheid!