Over Alle Pilat

Woonwinkel Alle Pilat is gevestigd in een woonboerderij op een zeer bijzondere locatie in Friesland.

Bij Woonwinkel Alle Pilat kunt u terecht voor een compleet interieur. Naast de unieke eigen collectie van Alle Pilat vindt u in onze winkel ook bekende Nederlandse meubelmerken.

In onze winkel kunt u ervaren hoe meubels het best tot hun recht komen. Dit wordt gedaan aan de hand van verschillende woonstijlen als strak & modern, industrieel & stoer maar vooral natuurlijk & tijdloos.

Over Alle Pilat

De stijl van Alle Pilat

Persoonlijk advies

Geen keuze zonder goed advies. Daarom kiezen wij voor persoonlijke aandacht en staan uw wensen centraal.

Unieke collectie

Onze onderscheidende collectie is anders, onalledaags en uniek! Laat u verrassen in onze winkel.

Kwaliteit uit Friesland

Wij zijn trots op onze Friese roots en staan daarom borg voor onze kwaliteit en betrouwbaarheid!

Een inspirerende woonwinkel

Op een sfeervolle en inspirerende wijze laten wij u graag het mooiste op het gebied van wonen zien. Onze collectie kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en warme kleuren, het tijdloze karakter en de pure vakmanschap.

Onze collectie bestaat onder andere uit banken, fauteuils, eetkamerstoelen en unieke houten meubelen. Tafels, kasten, tv-meubels en salontafels welke geheel voor u op maat worden gemaakt.

Onze winkel kenmerkt zich door het sfeervolle totaalconcept. De aankleding van verlichting, vloerkleden en woonaccessoires maken een interieur helemaal af.

image title
De meubelmakerij

Bij Woonwinkel Alle Pilat kunt u terecht voor maatwerk! Alle Pilat ontwerpt meubels welke geheel op maat worden gemaakt. De maat, de afwerking, het materiaal en de kleur zijn geheel naar wens! De ontwerpen van Alle Pilat zijn anders en onalledaags, hebben een eigentijdse uitstraling en een bijzondere afwerking. Kwaliteit, onderscheidend en vakmanschap, dat is wat de meubels van Alle Pilat typeert.

image title
Hoe het begon

30 jaar geleden openden Alle en Taapke Pilat de winkel in De Falom. Wat begon met alleen een meubelmakerij groeide al snel uit naar een complete woonwinkel. Alle Pilat ontwerpt zijn eigen meubels. De ontwerpen van Alle Pilat zijn anders, onalledaags en uniek!

Inmiddels is de winkel gegroeid tot een totaalconcept op het gebied van wonen. Naast de unieke eigen collectie van Alle Pilat vindt u ook bekende Nederlandse meubelmerken in onze showroom.

image title
De tweede generatie

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een familiebedrijf, want sinds een aantal jaren werkt ook dochter Dorien in het bedrijf. Na haar opleiding Small Business en Retail Management begon de interesse voor interieur en styling stiekem toch te groeien. Samen ontwerpen ze nieuwe modellen en ontstaan er ideeën voor de nieuwe collecties.

image title