Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Banken

Meer banken 1 - 3 van 35

Design banken van Alle Pilat zitten als gegoten

Na een lange dag neerploffen op de bank is heerlijk. Tv aan, kopje thee erbij en ontspannen maar. Maar daarnaast is de bank juist het meubelstuk die in het oog springt. En dat oog wil ook wat. In de woonwinkel van Alle Pilat ontdekt u een hele collectie aan zowel prachtige design banken als ook moderne strakke banken. Ze zien er uit als comfortabele banken waarin u heerlijk kunt wegzakken. Sterker nog, dat zijn ze ook!

Design banken die bij u passen

Een bank moet ook bij u en uw interieur passen. Bij Woonwinkel Alle Pilat heeft u de mogelijkheid om zelf uw design bank samen te stellen. Bijvoorbeeld de keuze uit fauteuils, 2-zits design banken of complete hoekbanken. Heeft u dé bank gevonden waar u al zo lang naar heeft gezocht? Dan kunt u, afhankelijk van de soort bank, een aantal details naar uw voorkeur aanpassen:

Zo staat er straks een bank in uw woonkamer die geheel bij uw wensen aansluit en zich onderscheid van alle andere design banken. U ploft zo dubbel tevreden neer op uw nieuwe aanwinst. Bekijk ook eens de salontafels of tv-meubels van Alle Pilat, die perfect bij uw design bank past.

Meer weten over de design banken?

Wilt u meer weten over onze collectie banken? U bent altijd van harte welkom in onze woonwinkel in De Falom. In onze woonwinkel kunt u meteen ervaren hoe de banken zitten en welke uiteindelijk uw voorkeur heeft. Benieuwd naar het uiteindelijke prijskaartje van uw geliefde design bank? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.