Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Tafels

Meer tafels 1 - 3 van 23

Houten tafels; unieker kan bijna niet


Dineren of werken aan een tafel die u zelf heeft samengesteld? Breng dan eens een bezoekje onze woonwinkel in het Friese De Valom, en laat u inspireren.  In onze meubelmakerij ontwerpen en maken we houten tafels op maat die naadloos bij uw wensen aansluiten.

Wat uw smaak en wens ook is, we hebben altijd een tafel die daarbij aansluit. Zo hebben we kleine ronde tafels, zoals de eiken houten tafel Rûnom. Maar ook grote eettafels van bijvoorbeeld 3 meter, zoals Grut. En alles daar tussenin.

Op maat gemaakte tafels


Zoals aangegeven maken we de tafel voor u op maat. Bent u helemaal verliefd geworden op de eiken eettafel Grut, maar heeft u er geen ruimte voor? Dan maken we er een kleinere variant van. Daarbij kunnen we de tafel ook in een andere kleur leveren. Bij eikenhout bijvoorbeeld naturel, wit of grey-brown.

Afwerking en kleur naar wens


U heeft de keuze uit tafels welke we maken van eikenhout of notenhout. Het notenhout wordt wit of naturel geolied. Bij wit geolied notenhout krijgt dit hout een eigentijdse lichte/grijzige uitstraling. Bij naturel geolied krijgt het hout een mooie donkere volle warme kleur.

Bij de afwerking van het eikenhout zijn er meerdere mogelijkheden. Het eikenhout wordt geschuurd of geschaafd voor een nette of juist rustiekere uitstraling. Het eikenhout kan gerookt of niet gerookt, geolied en gezeept. Het oliën gebeurt met witte, zwarte, grijze, naturelle of extra witte olie. Bij de handgeschaafde tafels krijgt het blad een rustiek stoere uitstraling. Houdt u van een rustig tafelblad? Kies dan voor hout met weinig noesten. Of ga voor een tafel met echte brede planken, zoals bij de tafel Beam.

Ervaar zelf onze eettafels


Meer weten over onze collectie eigentijdse eettafels? Neem dan gerust eens contact met ons op. Of kom gezellig langs in onze woonwinkel in De Valom nabij Leeuwarden. Kunt u de tafels echt zelf komen ervaren. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.