Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Fauteuils

Meer fauteuils 1 - 3 van 41

Design fauteuils om voor thuis te blijven


Even wegdromen met een boek of languit voor de tv, kan perfect in de design fauteuils van Alle Pilat. In het uitgebreide assortiment ontdekt u tijdloze fauteuils. Zowel strak, modern, chic, stoer als retro. De fauteuils passen daardoor altijd bij uw interieur.

Fauteuils met en zonder armleuning


De fauteuils in onze woonwinkel zijn er in verschillende soorten en maten. We hebben ze met armleuning, zoals de cognac leren fauteuil Case of de moderne lage fauteuil Columbus. In 360 graden van uw woning genieten kan in onze draaifauteuils, zoals de Fauteuil Tigo. Deze gestoffeerde stoel is echt een blikvanger in uw woonkamer dankzij de groene kleur en de houten draaivoet.

Gaat u liever voor een stoerder uiterlijk? Dan is er voor u ook een collectie design fauteuils bekleed met leder. Een prachtig voorbeeld daarvan is de lederen fauteuil Beal. Of zak heerlijk onderuit op de stoere lichtblauwe fauteuil Earl. Deze fauteuil heeft een lage rug, maar kan net zo goed met een hogere rugleuning. Ook hier bepaalt u weer hoe de fauteuils het best tot zijn recht komen bij u thuis.

Bepaal zelf het uiterlijk


Het kan natuurlijk voorkomen dat u die ene stoel echt prachtig vindt, maar er liever een andere poot onder ziet. Of juist in een andere kleur leer of stof. Het kan allemaal. Kom daarvoor gerust eens langs bij ons in De Falom. Neem plaats in een van onze fauteuils en ervaar zelf de comfortabele zit. Eventuele aanpassingen kunnen we meteen samen bespreken.

Fauteuils in de aanbieding!


Neem ook eens een kijkje in onze outlet. Wellicht vindt u tussen onze aanbiedingen net die ene fauteuil waar u naar op zoek was. Wilt u meer over onze meubels weten? Neem dan gerust eens contact met ons op.