Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Tv-meubels

Meer tv-meubels 1 - 3 van 15

Tv-meubels op maat gemaakt

U zoekt een tv meubel op maat met genoeg ruimte voor uw tv en uw dvd’s? En wilt u eventueel ook uw gehele muziekcollectie in de tv meubel kunnen plaatsen? Of zoekt u een eenvoudige klassieke tv meubel waarbij de snoeren netjes zijn weggewerkt? Wat uw wensen ook zijn, meubelmakerij Alle Pilat giet uw wensen in een tv meubel op maat gemaakt. Voor u!

Tv-meubel op maat en volgens uw ontwerp

Een tv-meubel dat écht aansluit bij uw wensen. Hoe kunt u dat beter realiseren dan door uw tv-meubel zelf te ontwerpen? Alle Pilat helpt u daarmee. We maken uw tv-meubel op maat en dus is iedere gewenste indeling mogelijk. Dat biedt u voordelen:

Alle Pilat ontwerpt en maakt uw tv-meubel op maat. Een meubel dat gegoten is in de vorm van uw wensen.

Uw tv-meubel op maat met een strak of verfijnd uiterlijk

Een tv-meubel is meer dan alleen praktisch meubelstuk. Het moet ook bij de rest van uw inrichting matchen. Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende houtsoorten. Zoekt u een tv-meubel met een strak design? Kies dan bijvoorbeeld voor ruig eikenhout, zoals tv-meubel Bruut. Wanneer u liever een verfijnd ontwerp wilt, dan is een tv-meubel met teakhout iets voor u, zoals tv-meubel Essential. En natuurlijk maken we speciaal voor u uw ontworpen tv meubel op maat. Ideaal! Bekijk ook eens onze collectie banken en salontafels om uw tv-hoek compleet te maken.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over onze collectie tv meubels en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom dan langs in onze woonwinkel in De Valom in Friesland. Een afspraak maken is niet nodig. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Ondertussen kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.