Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Verlichting

Meer verlichting 1 - 5 van 50

Verlichting in huis als sfeerbepaler

Een zeer belangrijk onderdeel in uw woning is de verlichting. Niet alleen in de woonkamer, maar in elke ruimte van uw huis. Om praktische maar natuurlijk ook decoratieve redenen.

Neem de woonkamer. U kunt er lekker relaxen maar ook studeren of werken. Als u uw woonkamer als werkplek gebruikt, is feller licht prettiger. En uw favoriete schilderij kunt u letterlijk in de spotlight zetten. Daarnaast is verlichting in huis ook een echte sfeermaker. Het brengt echt de sfeer in huis.

Een lamp aan de wand, op de tafel of op de vloer

Van een kleine tafellamp tot een booglamp als echte eyecatcher. Voor al uw verlichting in huis is er wel een bijpassende lamp in de meubelwinkel van Alle Pilat. Bijvoorbeeld de sfeervolle, maar ook praktische hanglamp Hanoi. Of de vloerlamp Lima als uw woning een wat landelijke sfeer ademt.

Combineer lampen voor de beste verlichting

U kunt natuurlijk voor een set kiezen. Bijvoorbeeld een vloer- en tafellamp in dezelfde stijl, zoals de lamp Berlin. Maar wat ook heel mooi kan staan, is het combineren van verschillende stijlen. Combineer bijvoorbeeld de vloerlamp Glasgow met de hanglamp Warsaw.  Eigenlijk een compleet andere lamp, maar zet ze in een ruimte en het past toch erg sfeervol.

Persoonlijke lamp

En net als alle meubelen die u in onze winkel vindt, zijn ook de lampen naar wens aanpasbaar. Liever een andere kleur of structuur lampenkap? Dat kan! Kom dan gerust eens langs in onze woonwinkel in De Falom en we kunnen u alle mogelijkheden laten zien. Samen met u creëren we zo uw eigen persoonlijke lamp.

Advies over verlichting

Komt u er niet uit? Neem gerust eens contact met ons op of bezoek ons in onze woonwinkel in De Falom. We denken graag met u mee en geven u dan ook graag advies over de vele manieren van verlichting en welke lamp daarbij zou passen.