Harvink Friesland

Bent u opzoek naar design meubels van Harvink in de provincie Friesland? Bij Woonwinkel Alle Pilat vindt u zowel banken als fauteuils van het Nederlandse design merk Harvink.

Ontdek Harvink bij Woonwinkel Alle Pilat

Harvink is een puur Hollands meubelmerk wat sinds 1947 bekend staat om zijn herkenbare constructie met een tikje eigenzinnigheid. Oogstrelend in ontwerp, ongeëvenaard in comfort. De meubels van Harvink kenmerken zich door de moderne en strakke ontwerpen, de opvallende frames en de mooie stoffering. De kracht van Harvink is dat de productie in Nederland gebeurd. Zo wordt elk product speciaal voor de klant gemaakt.

Benieuwd naar de meubels van Harvink? Kom ze bekijken in Friesland bij Woonwinkel Alle Pilat. Ontdek de collectie van Harvink alvast online of kom proefzitten in onze woonwinkel in De Falom en laat u adviseren.

Harvink fauteuil Uncle Sam

Fauteuil Uncle Sam is een moderne design fauteuil welke helemaal in de collectie van Harvink thuis hoort. De getoonde fauteuil is gehuld in een stoer jasje in de prachtige kleur cognac. Bijzonder en opvallend is het zwarte frame. Het frame kan ook van chroom. Uiteraard is er bij deze fauteuil een ruime keuze aan kleuren in zowel stof als leer.

Harvink fauteuil Tipi

De strakke fauteuil Tipi van Harvink is een zeer tijdloos model. De fauteuil kan zowel met een zwart frame voor een stoere touch als ook met een frame van chroom voor een moderne uitstraling. De fauteuil Tipi kan in vele soorten en kleuren stof. Geen fan van stof? De fauteuil kan ook in leer!

Harvink is zeer herkenbaar

De handtekening van Harvink staat voor magnifiek meubilair.  Met de zichtbare frame’s en afritsbare hoezen herkent u de collectie van Harvink. Met een meubel van Harvink in huis heeft u niet alleen een moderne woonkamer maar is uw woonkamer ook zeer tijdloos.

Benieuwd naar de andere meubelen van Harvink? Of bent u nieuwsgierig naar de grote stoffen collectie? Bezoek onze woonwinkel in De Falom in Friesland en laat u verrassen.