Harvink Friesland

Bent u opzoek naar design meubels van Harvink in de provincie Friesland? Bij Woonwinkel Alle Pilat vindt u zowel banken, tafels als ook diverse fauteuils van het Nederlandse design merk Harvink.

Ontdek Harvink bij Woonwinkel Alle Pilat

Met Harvink haal je eerlijk Hollands vakmanschap in huis. Harvink is een Nederlands meubelmerk wat sinds 1947 bekend staat om zijn herkenbare constructie met een tikje eigenzinnigheid. Oogstrelend in ontwerp, ongeëvenaard in comfort. De meubels van Harvink kenmerken zich door de moderne en strakke ontwerpen, de opvallende frames en de mooie stoffering. De kracht van Harvink is dat de productie in Nederland gebeurd. Zo wordt elk product speciaal voor de klant gemaakt.

Harvink bank Forum

Bank Forum is misschien wel het bekendste item uit de Harvink collectie. Strak in vormgeving, tijdloos in modellering, opvallend frame én een zeer goed zitcomfort! Een bank van Harvink is als een open boek. Met het frame aan de buitenkant zie je meteen hoe het zit. Nog voordat je het voelt. Of je nou kiest voor zwart of chroom, hoog of laag, stof of leer, strak of speels: deze Harvink bank is fantastisch en zit perfect.

Harvink fauteuil Tipi

De fauteuil Tipi is een moderne design fauteuil welke helemaal in de collectie van Harvink thuis hoort. Wat kenmerkend is van de fauteuil Tipi is het opvallende frame. Het frame kan in zwart, chroom of in diverse ral kleuren. De ronde vormen maken de fauteuil Tipi helemaal van nu! De fauteuil Tipi kan in vele soorten en kleuren stof. Geen fan van stof? De fauteuil kan ook in leer!

Harvink fauteuil Focus

Fauteuil Focus is een compacte design fauteuil. De fauteuil is gehuld in stoer leer. Bijzonder en opvallend is het lendekussen! De zwarte draaipoot kan ook van chroom. Uiteraard is er bij deze fauteuil een ruime keuze aan kleuren in zowel stof als leer.

Harvink is zeer herkenbaar

De handtekening van Harvink staat voor magnifiek meubilair.  Met de zichtbare frame’s en afritsbare hoezen herkent u de collectie van Harvink. Met een meubel van Harvink in huis heeft u niet alleen een moderne woonkamer maar is uw woonkamer ook zeer tijdloos.

Benieuwd naar de andere meubelen van Harvink? Of bent u nieuwsgierig naar de grote stoffen collectie? Bezoek in Friesland onze showroom in De Falom en kom het design én comfort van Harvink ervaren.

Al meer dan 75 jaar

Het prachtige Nederlandse meubelmerk Harvink bestaat al meer dan 75 jaar.

Harvink is net even anders. Dat horen we vaak terug van onze klanten. Een mooi compliment, want waarom zou je hetzelfde willen doen als anderen? Harvink blijft zichzelf. Al meer dan 75 jaar. Dat wil niet zeggen dat ze niet meegaan met de tijd. Harvink innoveert waar dat kan, maar zonder de ambachtelijke kracht van het meubelvak los te laten. ” Alles moet kloppen: elk stiksel, elke lasnaad, de afwerking van het hout, de vleug van de stof. Dat kan alleen maar als je werkt met vakmensen. Met ontwerpers en productiemedewerkers die van het vak houden en aandacht hebben voor de kleinste details”

https://www.harvink.nl/