Ethnicraft Friesland

Bent u opzoek naar meubels van Ethnicraft? Bij Woonwinkel Alle Pilat vindt u een groot assortiment meubels van het Belgische merk Ethnicraft.

Bekijk onze collectie van Ethnicraft

Emotie en rationaliteit, dit is precies waar de meubels van Ethnicraft voor staan. Door het gebruik van massief hout en een uniek ontwerp geeft Ethnicraft een echt warm en natuurlijk gevoel met zich mee, dat ook functioneel en kwalitatief is. Bij Alle Pilat in Friesland kunt u ook deze tijdloze Ethnicraft meubels vinden.

Ethnicraft’s emotie en rationaliteit in Friesland

De meubels van Ethnicraft roepen een gevoel van verschillende emoties op door het massieve hout waarvan de meubels gebouwd zijn. De meubels brengen het gevoel van warmte en natuurlijkheid met zich mee. De rationaliteit van Ethnicraft’s meubels weergeeft zich door middel van de functionaliteit, kwaliteit en eenvoud. Tegenwoordig zijn de meubels van Ethnicraft ook te verkrijgen in Friesland bij  Alle Pilat.

Ethnicraft meubels in Friesland

Als u opzoek bent naar deze meubels van Ethnicraft in Friesland dan kunt u bij ons van Alle Pilat terecht voor deze meubels of andere meubels uit het Ethnicraft assortiment.eiken kast wave

Ethnicraft eiken kast wave

Het eikenhout van de eiken kast wave is gestoomd waardoor het een diepe roodbruine kleur heeft gekregen. Dit is vervolgens met een mat kleurige lak afgewerkt. Dit TV meubel met natuurlijk en tijdloos uiterlijk is een ideaal meubelstuk voor in uw woning in Friesland.

Ethnicraft tafel Ethnicraft Eiken tafel Circle

Binnen de provincie Friesland opzoek naar een Ethnicraft tafel? Voor dit model heeft Ethnicraft zich volledig gericht op eenvoud waardoor het rationele van deze ontwikkelaars naar voren komt. Het blad van de tafel is gemaakt van eiken en daarna geolied voor en optimaal effect terwijl de tafelpoten juist van roestvrijstaal zijn gebruikt. Modern en toch natuurlijk.

Ethnicraft boekenkast MozaicEthnicraft boekenkast Friesland

Van het Ethnicraft assortiment hebben wij ook veel kasten in ons aanbod in Friesland, zoals deze Mozaic boekenkast. Een ideaal meubelstuk dat zowel als boekenkast als roomdivider kan dienen. Tevens wordt er nog een speels effect aan het ontwerp van de kast toegevoegd door de verspringingen in vlakken, wat de kast een trendy look geeft. Zoekt u voor uw woning in Friesland  naar een uitgebreidere wandmeubel van Ethnicraft? Dan is er natuurlijk de mogelijkheid om meerdere van deze Mozaic meubels naast elkaar te zetten.

Meer Ethnicraft meubels in Friesland

Bent u toch net opzoek naar wat anders voor uw woning in Friesland, maar spreekt Ethnicraft u wel aan, dan hebben wij bij Alle Pilat, gelegen in Friesland, een breed assortiment aan Ethnicraft meubels voor u. Kom gerust langs bij onze winkel of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.