Ethnicraft Friesland

Bent u opzoek naar meubels van Ethnicraft? Bij Woonwinkel Alle Pilat in De Falom vindt u een groot assortiment meubels van het merk Ethnicraft.

Bekijk onze collectie van Ethnicraft

Emotie en rationaliteit, dit is precies waar de meubels van Ethnicraft voor staan. Door het gebruik van massief hout en een uniek ontwerp geeft Ethnicraft een echt warm en natuurlijk gevoel met zich mee, dat ook functioneel en kwalitatief is. Bij Alle Pilat in Friesland kunt u ook deze tijdloze Ethnicraft meubels vinden.

Ethnicraft’s emotie en rationaliteit in Friesland

De meubels van Ethnicraft roepen een gevoel van verschillende emoties op door het massieve hout waarvan de meubels gemaakt zijn. De meubels brengen het gevoel van warmte en natuurlijkheid met zich mee.

Ethnicraft tafel

Binnen de provincie Friesland opzoek naar een Ethnicraft tafel? Voor dit model heeft Ethnicraft zich volledig gericht op eenvoud waardoor het rationele van deze ontwikkelaars naar voren komt. Het ronde blad van de tafel is gemaakt van eiken. Modern en toch natuurlijk.

Ethnicraft kasten

Van Ethnicraft hebben wij ook diverse kasten in onze collectie die u kunt bekijken bij ons in Friesland. Zowel hoge kasten, lage kasten als tv-kasten. Keuze uit eikenhout, teakhout of notenhout.

Ethnicraft salontafel

Ethnicraft biedt ook een groot assortiment salontafels en bijzettafels. Zowel van eikenhout, notenhout, teakhout of met een zwarte finish. Benieuwd naar de collectie? Bezoek onze woonwinkel in De Falom. We laten graag de vele modellen aan u zien.

Meer Ethnicraft meubels in Friesland

Benieuwd naar de volledige collectie van Ethnicraft? Kom gerust langs in onze woonwinkel of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.