Jess Design

Bent u opzoek naar meubels van Jess Design? Bij Woonwinkel Alle Pilat vindt u een groot assortiment meubels van het Nederlandse merk Jess Design.

Bekijk ons aanbod van Jess Design

Jess Design is een uniek Nederlands meubelmerk. De meubels van Jess Design kenmerken zich door stoer leer en opvallende frames. Het gehele productieproces van Jess Design gebeurt in Nederland.

De passie van Jess Design wordt geuit in de ontwerpen van hun meubels en kan gezien worden als ‘puur’, ‘vertrouwd’ en ‘een tikkeltje eigenwijs’. Benieuwd naar de meubels van Jess Design? Kom ze bekijken in Friesland bij Woonwinkel Alle Pilat.

Ontdek de uitgebreide collectie van Jess Design op onze website of kom proefzitten in onze woonwinkel in De Falom en laat u inspireren!

Jess Design stoel Nelson

Eén van de toppers uit de collectie van Jess Design is de leren eetkamerstoel Nelson, die bij ons in Friesland verkrijgbaar is. De stoel Nelson heeft een industriële uitstraling en is gemaakt van stoer leer en ruw staal. De stoel is in vele kleuren en soorten leer te bestellen.

Jess Design bank My Home

Woonwinkel Alle Pilat in Friesland heeft ook de bank My Home van Jess Design in de collectie. Dit is een bank met de prachtige combinatie van leer met een rank, zwart frame. Daarnaast is er bij deze bank de mogelijkheid om de zithoogte aan te passen. Deze unieke bank is er in veel verschillende leersoorten en in verschillende maten.

Jess Design fauteuil Earl

Bent u opzoek naar een unieke fauteuil waarin u kunt wegzakken met een goed boek? De fauteuil Earl van Jess Design kan dan de juiste aanvulling zijn. Deze fauteuil heeft een stoer zwart frame en een comfortabele zit. De fauteuil Earl is er ook met een rvs frame of met een verkoperd frame. Uiteraard is deze fauteuil in vele kleuren mogelijk.

Uw eigen Jess Design meubels in Friesland?

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van deze unieke meubels van Jess Design? Of bent u benieuwd naar de volledige collectie? Dan bent u van harte welkom bij Woonwinkel Alle Pilat in Friesland. Wij helpen u graag met het vinden en samenstellen van de juiste meubels voor uw woning.