It's About Romi Friesland

Bent u opzoek naar verlichting van It’s About Romi? Bij Woonwinkel Alle Pilat vindt u een groot assortiment verlichting van het Nederlandse merk It’s About Romi. Zowel hanglampen, vloerlampen, booglampen, tafellampen als ook wandlampen.

Bekijk ons aanbod van It's About Romi

It’s About RoMi is een Nederlands designmerk voor verlichting. Het merk is geboren in 1993 op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot één van de mooiste en grootste merken op het gebied van verlichting.

Enkele producten uitgelicht:

City Lights It’s About Romi

Vooral de City Lights collectie van It’s About RoMi is onmiskenbaar! De lampen uit deze collectie hebben een modern en tijdloos karakter. It’s About RoMi haalt haar inspiratie dan ook uit het stadsleven, maar ook de natuur geeft meer dan genoeg ideeën.

Ontdek de uitgebreide collectie van It’s About Romi op onze website of kom langs in onze woonwinkel in De Falom en laat u inspireren!

It’s About Romi hanglamp Marseille

Eén van de meest opvallende lampen van It’s About Romi is de hanglamp Marseille. Deze hanglamp wordt gemaakt van metaal. De hanglamp is er in drie kleuren, zwart, wit en naturel. Prachtig voor boven de eettafel.

It’s About Romi vloerlamp Hampton

Vloerlamp Hampton is een vloerlamp die lekker mag opvallen in de woonkamer! Een strakke vloerlamp met een stoere uitstraling. De vloerlamp heeft een zwarte kap van katoen maar de kap is ook in vele andere kleuren mogelijk. Het frame van deze vloerlamp kan zowel zwart als ook wit.

It’s About Romi tafellamp Porto

Tafellamp Porto is een kleine lamp met een natuurlijke uitstraling.  De lamp heeft een subtiel design waarbij ronde vormen de aandacht trekken. Deze tafellamp is er in drie kleuren, zwart, terra en zand. De lamp is zeer geschikt als bureaulamp of leeslamp. Maar deze tafellamp staat ook erg leuk op een dressoir of bijvoorbeeld in de vensterbank!

Bezoek onze woonwinkel in De Falom

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van deze leuke lampen van It’s About Romi? Of bent u benieuwd naar de volledige collectie? Dan bent u van harte welkom bij Woonwinkel Alle Pilat in Friesland. Wij helpen u graag met het vinden en samenstellen van de juiste verlichting voor uw woning.