Inspiratie

Nieuw seizoen, nieuwe trends, nieuwe collectie!

Voor het samenstellen van een nieuwe collectie laten we ons iedere keer weer volop inspireren. Door kleuren, materialen maar ook door verschillende vormen. In ons hoofd richten we de winkel (maar ook huizen) tien keer anders in en zo stellen we de mooiste meubels en accessoires samen voor het nieuwe seizoen. Dat is iedere keer weer een hele opgave, maar we durven wel te stellen dat het ook deze keer weer is gelukt. Vol trots laten we u in deze blog enkele nieuwe producten zien en natuurlijk praten we u bij over de trends die het najaar van 2021 met zich meebrengt!

De woontrends voor het najaar van 2021

Aaibare stoffen, ronde vormen. Interieurs worden steeds zachter, waardoor het huiselijke gevoel extra wordt benadrukt. De ronde vormen zien we bijvoorbeeld terug in salontafels, zoals bij salontafel Woods, maar ook in stoelen en fauteuils. We willen u vast waarschuwen: als u in fauteuil Cosy gaat zitten, wilt u nooit weer overeind komen! Met z’n ronde vorm en aaibare stof een meubelstuk dat aan alle trends voldoet, maar vooral ook heel comfortabel is.

Neutraal kleurenpalet geïnspireerd op de kust

Houdt u er ook zo van? Het strand, de geur van zee, de rust die de plek met zich meebrengt? De kust lijkt een grote inspiratiebron zijn geweest dit seizoen. Warme, natuurlijke tinten zoals zand, lichtbeige, bruin en cognac voeren de boventoon, maar hebben een opvallende tegenhanger: blauw, de kleur van de zee. Aangevuld met eikenhout, bamboe, rotan, wol en katoen creëer je een echt thuis, waarin tot rust komen geen probleem is.

Over rust gesproken; uitrusten lukt zeker op hoekbank Noor. Een andere nieuwe aanwinst die we vol trots laten zien! Heerlijk om – met de hele familie – op deze grote bank te loungen. Kenmerkend zijn de mooie details: de bies en sierlijke belijning onderaan. Wij zijn fan!

Betekent tot rust komen voor u een fijne stoel en een goed boek? Door zijn iets actievere zit en hoge rug is fauteuil Carlo dan dé stoel voor u. Uitgevoerd in een mooie, frisse boucle stof, die heerlijk zacht aanvoelt. Uiteraard is er een ruime keuze aan kleuren zodat de kleur altijd bij uw interieur past. Theetje, plaidje: wie doet u wat?

Kom woonwinkelen in onze woonwinkel in De Falom

Benieuwd naar een van onze (nieuwe) producten? Toe aan een nieuw interieur? Of wilt u zelf de aaibare stoffen eens voelen? U bent van harte welkom in onze woonwinkel in De Falom. Wij  denken graag mee. Van indeling tot meubels of accessoires: we hebben alles in huis om uw rustgevende thuis te creëren. Met de herfst in aantocht is dat vooruitzicht toch aantrekkelijker dan ooit tevoren?