Woonwinkel in Friesland

Woonwinkel Alle Pilat is gevestigd in het Friese dorp De Falom, nabij Dokkum en Leeuwarden.

Woonwinkel Alle Pilat in Friesland

Alle Pilat is een eigentijdse woonwinkel in Friesland met eigenzinnige en natuurlijke meubels. In de woonwinkel van Alle Pilat ontstaan altijd nieuwe ideeën en creëren we samen met u unieke woonoplossingen.

Inspiratie opdoen in onze woonwinkel in Friesland

Alle Pilat ontwerpt unieke houten meubels die vorm krijgen in de eigen meubelmakerij. Uniek, omdat uw wensen centraal staan. Om inspiratie op te doen kunt u onze woonwinkel in Friesland bezoeken. Hier bespreken wij vervolgens ook graag en vrijblijvend met u uw ideeën. Ondertussen kunt onze collectie meubels ook online bekijken. Deze bestaat uit:

Uw meubelstuk maken we speciaal voor u op maat. Daardoor zijn alle soorten en maten mogelijk. Van een stoer tv meubel tot een robuuste boekenkast tot een gezellige houten eettafel. Met een ontwerp van Alle Pilat gecombineerd met uw ideeën heeft u dus een uniek meubelstuk in of buiten huis.

In onze woonwinkel in Friesland het ultieme wooncomfort ervaren

Naast houten meubels vindt u in de woonwinkel van Alle Pilat ook banken en fauteuils. Deze zitmeubelen passen perfect bij onze houten meubels. Want ook wat de banken en fauteuils betreft kunt u kiezen uit verschillende soorten, maten, stoffen en leersoorten. Op die manier kunt u compleet uw unieke interieur samenstellen. Om alvast te proeven van dit ultieme wooncomfort, kunt u natuurlijk altijd langskomen in onze woonwinkel in Friesland.

Maak uw interieur helemaal af

En om het woonplaatje dan helemaal compleet te maken vindt u naast de meubels ook diverse woonaccessoires in onze woonwinkel in Friesland, zoals verlichting, schalen en vazen. Ook als u op zoek bent naar een bijpassend karpet, zijn de mogelijkheden bij Alle Pilat eindeloos. Ook dat is mogelijk! In onze woonwinkel in Friesland bieden we parketten aan van merken als Lifestyle en Perletta.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze woonwinkel in Friesland.