Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Karpetten

Meer karpetten 1 - 3 van 17

Karpetten voor u op maat gemaakt

Loopt u thuis het liefst op parket, laminaat of op vloertegels? Vindt u het ook zo prettig om uw voeten dan te nestelen op een warm en zacht karpet? Loop dan eens binnen bij woonwinkel Alle Pilat. De karpetten die wij leveren zijn gegarandeerd een genot voor uw voeten en dragen bij aan de uitstraling van uw interieur.

U heeft keuze uit verschillende materialen, zoals wol, sisal, zeegras of polyester, en verschillende diktes. Vele karpetten zijn op maat leverbaar, zo is er voor iedere ruimte een geschikt karpet.

Een stijlvol karpet op uw vloer

Er is veel mogelijk. In ons assortiment vindt u zowel effen karpetten als karpetten met verschillende structuren in rustige of juist felle kleuren. Bijvoorbeeld het wollen karpet Stuctures Mix, een échte eyecatcher dankzij de verschillende structuren.

Daarnaast kunt u een paar van deze vloerkleden zelfs aan beide kanten gebruiken, zoals het wollen karpet Pebbles of de Limone Mix. Mocht u onverhoopt een vlek ontdekken die helaas niet meer te verwijderen valt is er dus geen man overboord. En dat maakt de stijlvolle vloerkleden ook erg duurzaam en praktisch.

Vloerkleed passend bij het seizoen

In de koude wintermaanden is het heerlijk om uw voeten te laten rusten op een donker wollen karpet. Maar wanneer de zomer nadert en het in huis ook warmer wordt, is een vloerkleed met wat lichtere tinten wel zo passend. Een voorbeeld daarvan is karpet Kelim, met een retro kleurtje. Probeer ze gewoon eens in onze woonwinkel. Kijk wat u het prettigst vindt en wat het beste staat voor uw bank.

Ook zo’n op maat gemaakt karpet in uw woonkamer?

Duik in ons assortiment karpetten en bekijk wat er zoal mogelijk is. Of ontdek het assortiment salontafels, welke nog beter uitkomen op een stijlvol, trendy en warm karpet! Wilt u alvast inzicht in uw eventuele kostenplaatje? Vraag dan een offerte aan. Geheel vrijblijvend uiteraard.