Maatwerk meubels

Maatwerk bij Woonwinkel Alle Pilat

Alle Pilat levert speciaal voor u maatwerk meubels

Het is altijd een leuke zoektocht naar die ene kast, bank of salontafel. Het moet natuurlijk bij de rest van uw interieur passen, maar ook de afmetingen zelf zijn belangrijk. In de woonwinkel van Alle Pilat vindt u een mooi aanbod aan meubels, die u zelf kunt samenstellen. We bieden namelijk maatwerk meubels. En dat doen we geheel naar uw wensen en wat past bij uw eigen woning.

Uw favoriete meubel op maat gemaakt

Dagelijks ontwerpen we met veel passie meubels in onze meubelmakerij. Massief houten tafels en kasten geven we die eigentijdse look en die laten we u graag zien in onze woonwinkel. Is zo’n kast nou echt helemaal uw stijl maar is het toch wat te groot? Of bent u verliefd geworden op een bank, maar zit u toch liever op een andere (kleur) stof? We laten u graag de mogelijkheden zien en onze meubelmakers gaan vervolgens voor u aan de slag. Door ons maatwerk aan uw meubels is uw interieur pas echt uniek!

Wat zijn uw woonideeën?

Ook op zoek naar nieuwe meubels? Kom dan gerust eens langs in onze woonwinkel in De Falom, slechts 20 autominuten van Leeuwarden. We horen graag uw woonideeën. Samen met u komen we tot prachtige en unieke woonoplossingen. En natuurlijk allemaal met maatwerk meubels! Uiteraard kunt u ook gewoon telefonisch contact met ons opnemen.