Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Meubelmakerij

Meubelmakerij Alle Pilat

Alle Pilat maakt meubels voor u op maat in eigen meubelmakerij. In de meubelmakerij krijgen de ontwerpen van Alle Pilat gestalte. Bent u op zoek naar een uniek meubel dat net even anders is? Iets wat een ander niet heeft? Alle Pilat kan het in de meubelmakerij voor u realiseren. Kwaliteit, vakmanschap en bijzonder. Dat is wat de meubels uit de meubelmakerij van Alle Pilat typeert.

Meubelmakerij Friesland

Alle Pilat is dé meubelmakerij van Friesland. De meubelmakers van Alle Pilat zijn echte vakmensen. Zij geven massief houten tafels en kasten een eigentijdse uitstraling en afwerking. Bijvoorbeeld door meubels met de hand te schaven voor een rustieke, ruwe look. Daarnaast behoort het oliën en zepen van de meubelen ook tot werkzaamheden die in de meubelmakerij in Friesland plaats vinden. Dit geeft eikenhout en notenhout een mooie natuurlijke look.

Unieke collectie meubels

De collectie meubels, die worden vervaardigd in de meubelmakerij van Alle Pilat, is zeer uitgebreid. Een houten tafel met houten poten of een tafel met een zwart stalen frame of juist met een RVS frame. Een houten tafel met een stoere uitstraling? Alle Pilat heeft het. De collectie meubelen uit de meubelmakerij van Alle Pilat kan worden omschreven als ‘casual’ ‘eigentijds’ en ‘natuurlijk’. Deze sfeer komt ook duidelijk naar voren in de Woonwinkel gevestigd in De Falom. Kom gezellig langs en laat u inspireren.

Eikenhouten tafel Wille

 

Meubels op maat van eikenhout

Alle Pilat kiest bij het maken van de meubels vaak voor eikenhout. U ziet dit hout dan ook in veel ontwerpen van Alle Pilat terugkomen. Eikenhout is een kwalitatief mooi materiaal. Het eikenhout kan op vele manier worden bewerkt, zodat vrijwel iedere look haalbaar is. Dit zorgt ervoor dat meubels van eikenhout in ieder interieur passen. Zeker als we ze voor u op maat maken!

Woonwinkel en Meubelmakerij

De unieke eigen collectie meubels van Alle Pilat worden gecombineerd met design banken, moderne eetkamerstoelen en comfortabele fauteuils. In de Woonwinkel van Alle Pilat vindt u een grote collectie van onder andere: tafels, stoelen, banken, fauteuils, kasten, salontafels, TV-meubels, verlichting, karpettentuinmeubelen en woonaccessoires. En ziet u dan die ene tafel of kast uit onze collectie toch liever in een ander formaat of van een andere houtsoort? Geen probleem. De meubelmakers van Alle Pilat gaan in de meubelmakerij voor u aan de slag.

Meubelmakerij Alle Pilat

Meubelmaker Alle Pilat

Unieke meubelen, gemaakt in een eigen meubelmakerij, vindt u bij Alle Pilat. U bent van harte welkom in de Woonwinkel en Meubelmakerij van Alle Pilat. Wij zorgen voor de nodige inspiratie en geven u graag persoonlijk advies over uw interieur.

Heeft u vragen of opmerkingen? Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen.

 

 

Unieke, op maat gemaakte meubelen van eikenhout? Laat ze maken in de Falom door Alle Pilat!