Binnenkijken

Oude boerderij omgetoverd tot prachtige moderne woning

Opnieuw een prachtige binnenkijker op onze website. Dit keer ook in een woonboerderij, maar in een compleet andere sfeer. Deze moderne woning is vooral een opvallende woning vanwege de unieke indeling. De openhaard staat centraal in de woning en vanuit daar zijn er meerdere zithoeken gecreëerd. De woning heeft een rustige, warme uitstraling door haar vele aardetinten. Ook is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals het leder op de eetkamerstoelen, de houten accenten, het wollen vloerkleed en de groene katoenen stof op het daybed Roos.

Verschillende zithoeken met onder andere bank Mitch

Zoals u kunt zien staat de openhaard centraal in deze prachtige woning. Een uniek idee om verschillende zithoeken te creëren, maar wel op een manier dat alles bij elkaar betrokken is. We beginnen met de hoekbank Mitch, die u twee keer voorbij ziet komen. De ene keer als hoekopstelling met een dormeuse. De andere keer als bank met een ligelement. De Mitch is gestoffeerd in een mooie grove stof, die mooi afsteekt bij de strakke lijnen in huis.

Daarnaast zien jullie de Roos, een fraaie gecapitonneerde bank. Ze hebben hier gekozen voor alleen een dormeuse, zodat de bank gebruikt kan worden als daybed, maar ook als rechte bank. Echt even een ander modelletje in huis. Ook is de Roos gestoffeerd in een andere stof en kleur dan de Mitch, namelijk in een mooie groene katoenen stof. Wat nog leuk is om te vermelden, zijn de tussenkastjes van de hoekbank Mitch die door onszelf zijn gemaakt. Helemaal uniek dus!

Open keuken met tafel Beam en eetkamerstoelen Howard

De open keuken is erg populair, wat wij heel goed begrijpen! Het geeft namelijk een ruimtelijk, toegankelijk gevoel. De open keuken is een uitnodigende plek voor vrienden en familie. Zodat u met veel mensen aan tafel kunt schuiven. En dat kan met tafel Beam. Deze rustieke tafel Beam is met zijn 320 cm een flinke jongen en creëert genoeg zit plek voor een hoop gezelligheid aan tafel.

Bij een grote tafel horen natuurlijk ook grote stoelen, en dat is eetkamerstoel Howard. Stoel Howard heeft een stoere, nonchalante uitstraling. Deze stoel is zéér geschikt om urenlang in na te tafelen. Hier is gekozen voor een semi open leersoort in twee verschillende, mooie warme bruin tinten.

Ook de aankleding heeft Woonwinkel Alle Pilat verzorgd. Hieronder in de galerij kunt u daar het een en ander van terug vinden. Waaronder vloerkleed Leon, een wollen vloerkleed gemaakt van Nieuw-Zeelands wol. Lekker warm aan de voetjes, maar niet alleen dat. De vloerkleden geven namelijk ook verbinding en gezelligheid. Ook vloerlamp Brand is terug te vinden in deze mooie woning. Achter de grote, glazen stalen deuren staat loungebankje Shuffle. Hier is nog een prachtig hoekje gecreëerd en de Shuffle past perfect in dit plaatje.

Haal buiten naar binnen

Planten kunnen goed meehelpen aan een positieve sfeer in huis. Eigenlijk mogen ze tegenwoordig niet meer ontbreken in het interieur. Breng buiten naar binnen! Naast dat ze een goede opvulling kunnen zijn van de lege hoekjes in een woning, hebben planten in huis ook vele andere voordelen. De kleur groen straalt rust en positiviteit uit. Planten hebben dus een goede invloed op uw humeur en kunnen stress verminderen. Ook zorgen planten in huis voor een betere concentratie, zuiveren ze de lucht én verbeteren ze de akoestiek in huis.

Producten in deze woning

Voor deze prachtige verbouwde woonboerderij mochten we meedenken over de indeling en mochten we de volgende producten leveren:

De prachtige robuuste eiken tafel Beam, leren eetkamerstoelen Howard, twee prachtige hoekopstellingen van bank Mitch, de leuke gecapitonneerde bank Roos, leren draaifauteuil Coco, de wollen vloerkleden, het eiken tv-meubel, het leren bankje Shuffle in de hal, diverse verlichting en mooie accessoires en kussens.

Helemaal geïnspireerd door deze prachtige binnenkijker? Neem dan ook even een kijkje in nog zo’n prachtige woonboerderij, klik hier.