Binnenkijken

Binnenkijken in mooie woonboerderij in Friesland

Omdat we al vele klanten blij hebben mogen maken met ons interieuradvies, introduceren we hierbij de binnenkijker om u te inspireren op het gebied van  verschillende interieurs en woonstijlen! Deze woonboerderij in Friesland stond bovenaan op ons lijstje, dus zijn we op pad gegaan om wat mooie sfeerbeelden te maken. In dit interieur kunt u onder andere de hoekbank Jurre in een grote U-opstelling terug vinden, maar ook tv meubel Op en Del en nog vele andere meubels en accessoires.

Hoekbank Jurre

De hoekbank Jurre is in heel veel opstellingen verkrijgbaar. Zelfs, zoals u hier kunt zien, in een U opstelling door middel van losse elementen. Om de grote opstelling te breken is er hier gekozen voor twee tussenkastjes voor een speels effect! De grote hoekopstelling Jurre is gestoffeerd met een frisse effen stof waardoor het hoogpolige, gemêleerde vloerkleed Spickle heel mooi aansluit bij de bank.

Daarbij speelt eikenhout een hoofdrol in dit interieur. Zowel naturel als zwart van kleur komt het eikenhout steeds terug wat zorgt voor éénheid. Het prachtige wand meubel Op en Del is daar een mooi voorbeeld van, als ook de tussenkastjes van de bank, de grote salontafel, de tweedeurs kast Romte en ook de sidetable. Allemaal een match met elkaar.

Gezellige zithoek

Deze ruime woning biedt niet één maar twee zithoeken. Zo is er naast de grote bank ook een kleinere zithoek gecreëerd. Even wegkruipen van de rest en genieten van een goed boek als de kinderen op de bank voor de tv hangen. De fauteuil Sunny past heel mooi in deze setting. Hij doorbreekt namelijk de rechte vormen in huis. Een mooie match met onze bekende draaifauteuil Reflex, in een mooie warme cognac kleur. De eiken sidetable Mono heeft een perfect plekje gekregen in deze leeshoek net zoals het wollen vloerkleed Pebbles, die in vele kleuren mogelijk is.

"Kast Romte wordt bij ons gebruikt voor onze speciale dranken"

Afstylen met accessoires

Het interieur wordt afgestyled met accessoires en gezellige kussens. Het afstylen van de woonkamer is een belangrijk onderdeel van de sfeer die u wilt neerzetten. Gaat u voor een warme uitstraling door middel van bijvoorbeeld roze/terracotta tinten of kiest u voor een frissere uitstraling door middel van de koele tinten zoals blauw/grijs?

Hier is gekozen voor warme tinten wat perfect aansluit op de lichte stoffen van de bank en fauteuil in combinatie met de zwarte accenten van de kast en het tv-meubel.

Producten in deze woning

Voor deze prachtige verbouwde woonboerderij mochten we meedenken over de indeling en mochten we de volgende producten leveren:

De prachtige grote hoekopstelling bank Jurre, het hoogpolige vloerkleed Spickle, de grote eiken tafel met leren eetkamerstoelen Stef, de grote eiken salontafel, twee leren draaifauteuils Reflex, de zwarte tweedeurs kast Romte, de leuke ronde fauteuil Sunny, het wollen vloerkleed Pebbles, diverse verlichting, de eiken sidetable Mono en mooie accessoires en kussens ter afstyling.

Helemaal geïnspireerd door deze prachtige binnenkijker? Neem dan ook even een kijkje in nog zo’n prachtige woonboerderij, klik hier.