Binnenkijken

Binnenkijken in mooie woonboerderij in Burgum

Omdat we al een hele hoop klanten blij hebben mogen maken met ons interieuradvies, introduceren we hierbij de binnenkijker om u te inspireren op het gebied van  verschillende interieurs en woonstijlen! Deze woonboerderij in Burgum stond bovenaan op ons lijstje, dus zijn we op pad gegaan om wat mooie sfeerbeelden te creëren. In dit interieur kunt u onder andere de hoekbank Jurre in een grote U-opstelling terug vinden, maar ook tv meubel Op en Del en een hele hoop andere meubels en accessoires.

Hoekbank Jurre

De hoekbank Jurre is in heel veel opstellingen verkrijgbaar. En zelfs, zoals u hier kunt zien, in een U opstelling door middel van losse elementen. Om de grote opstelling te breken is hier gekozen voor twee tussenkastjes voor een speels effect! De Jurre is bekleed met een frisse effen stof waardoor het hoogpolige, gemêleerde vloerkleed Spickle heel mooi bij de bank past. En tot slot ziet u tv meubel Op en Del terug, een super match met de rest van de meubels.

Gezellige zithoek

Zoals u kunt zien is er gekozen voor nog een zithoek. Bijvoorbeeld om lekker een boek kunnen te lezen, als de kinderen op de bank voor de tv hangen. De fauteuil Sunny past heel mooi in deze setting. Hij doorbreekt namelijk de rechte vormen in huis. En natuurlijk onze klassieker, de fauteuil Reflex, in een mooie warme cognac kleur. Ook ziet u eiken sidetable Mono terug en ons wollen vloerkleed Pebbles, die u in véle kleuren kunt krijgen.

"Kast Romte wordt bij ons gebruikt voor onze speciale dranken"

Afstylen met accessoires

Het interieur was al heel mooi afgestyled met accessoires en gezellige kussens. Het afstylen van de woonkamer is een belangrijk onderdeel van de sfeer, die u wilt neerzetten. Gaat u voor een warme uitstraling door middel van bijvoorbeeld roze/terracotta tinten, of kiest u voor een frissere uitstraling door middel van de koele tinten, zoals blauw/grijs? Hier is gekozen voor warme tinten, en omdat wij dan toch langskomen, kunnen we het natuurlijk nog extra aankleden met mooie accessoires en kussens vanuit de winkel, want die hebben we genoeg!