Woonwinkel nabij Dokkum

Woonwinkel Alle Pilat in De Falom nabij Dokkum.

Alle Pilat is de woonwinkel vlakbij Dokkum waar u terecht kunt voor uw nieuwe hoekbank, houten tafels en kasten. Maar ook voor een nieuwe fauteuil, eetkamerstoelen of tv-meubel. In de woonwinkel vindt u prachtige moderne en strakke banken, design stoelen en een groot aanbod van fauteuils. Zit uw keuze niet in ons huidige assortiment, dan kunnen we speciaal voor u de meubels op maat maken. En dat op maar 10 minuten rijden vanuit Dokkum!

Tafel Twa

De collectie van Alle Pilat

Woonwinkel Alle Pilat richt zich op natuurlijk wonen. Al uw grote meubels zoals tafels, kasten, stoelen, banken, fauteuils en tv-meubels vindt u bij ons. Maar daarnaast beschikken we ook over verschillende verlichting, vloerkleden en de mooiste woonaccessoires, sierkussens en plaids om uw interieur af te maken. Bij Woonwinkel Alle Pilat vindt u tevens bekende meubelmerken zoals Jess Design, Harvink, Ethnicraft en It’s About Romi.

Wilt u niet precies dezelfde meubels als uw buren? Unieker dan een echte houten tafel van Alle Pilat kan het bijna niet. Bij ons kunt u precies uw droommeubel samenstellen. U bepaalt zelf de grootte, kleur en afwerking. Naast ons assortiment zijn er nog tal van mogelijkheden.

De voordelen van een woonwinkel vlakbij Dokkum

Meubels voor uw huis zijn een investering voor een langere tijd. In onze woonwinkel bieden wij u

  • Een winkel vol inspiratie om ideeën op te doen
  • Hulp bij het combineren van meubels
  • Advies voor de beste indeling van uw interieur
  • Een ruim assortiment
  • Een meubel gemaakt aan de hand van uw wensen
  • Levering door heel Nederland

Bezoek onze showroom voor meer inspiratie

Om een beter beeld te krijgen van de verschillende meubels die wij aanbieden kunt u een kijkje komen nemen in onze showroom in De Falom. Daar ziet u hoe onze producten het beste tot zijn recht komen. Ook geven wij u daar graag persoonlijk advies over onder andere de combinatie met andere meubels maar ook over kleurgebruik. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u al een mooie bank op het oog? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.