Tv-meubel op maat

Bij Woonwinkel Alle Pilat kunt u terecht voor tv-meubels op maat.

Alle Pilat maakt uw tv-meubels op maat

U zoekt een tv meubel op maat met genoeg ruimte voor uw tv en uw dvd’s? En wilt u eventueel ook uw gehele muziekcollectie in de tv meubel kunnen plaatsen? Of zoekt u een eenvoudige klassieke tv meubel waarbij de snoeren netjes zijn weggewerkt? Wat uw wensen ook zijn, meubelmakerij Alle Pilat giet uw wensen in een tv meubel op maat gemaakt. Voor u!

Stel zelf uw tv-meubel op maat samen

Een tv-meubel dat écht aansluit bij uw wensen. Hoe kunt u dat beter realiseren dan door uw tv-meubel zelf te ontwerpen? Alle Pilat helpt u daarmee. We maken uw tv-meubel op maat en dus is iedere gewenste indeling mogelijk. Dat biedt u voordelen:

  • U bepaalt het aantal laden, kleppen en open vakken
  • U heeft de keuze uit verschillende soorten poten. Poten van hout, RVS of alleen het onderstel van RVS
  • Of u kunt kiezen voor een zwevend meubel, indien u liever geen poten of onderstel wilt.

Alle Pilat ontwerpt en maakt uw tv-meubel op maat. Een meubel dat gegoten is in de vorm van uw wensen.

Een strak of verfijnd ontwerp van uw tv-meubel

Een tv-meubel is meer dan alleen praktisch meubelstuk. Het moet ook bij de rest van uw inrichting passen.  Daarom heeft u bij ons de mogelijkheid te kiezen uit verschillende houtsoorten.  Zoekt u een tv-meubel met een strak design? Kies dan voor ruig eikenhout. Wanneer u liever een verfijnd ontwerp wilt, dan is een tv-meubel met bezaagd teakhout iets voor u. En natuurlijk maken we speciaal voor u uw ontworpen tv meubel op maat. Ideaal!

Bekijk onze tv meubels op maat

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over onze collectie tv meubels en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom dan langs in onze woonwinkel in De Falom in Friesland. Een afspraak maken is niet nodig. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Ondertussen kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.