Tafels op maat

Bij Woonwinkel Alle Pilat kunt u terecht voor tafels op maat.

Schuif aan tafel bij Alle Pilat

Dineren of werken aan een houten tafel die u heeft samengesteld? Breng dan eens een bezoekje aan Alle Pilat en laat u inspireren. De woonwinkel Alle Pilat ontwerpt en maakt houten tafels op maat die naadloos bij uw wensen aansluiten. Want u bepaalt de grootte van de houten tafel, de houtsoort, vorm én kleur. Unieker kan bijna niet.

Uw eigen houten tafel op maat gemaakt

Houten tafel op maat - Tafel Twa van Alle PilatEen eettafel voor 4 personen? Een salontafel met een warme uitstraling? Of een massief eikenhouten tafel in combinatie met RVS? Het is allemaal mogelijk bij Alle Pilat. Samen met u ontwerpen wij uw perfecte houten tafel op maat. Daarbij heeft u de regie. Wij combineren uw wensen met onze diverse houtsoorten en eigenzinnige ontwerpen. Daaruit ontstaat uiteindelijk uw eigen houten tafel op maat met een eigen prijskaartje.

Een houten tafel met een natuurlijke afwerking? Natuurlijk!

Alle Pilat maakt gebruik van twee houtsoorten. Namelijk aan:

  • Walnotenhout
  • Eikenhout

Natuurlijk wonen. Daar draait het om bij Alle Pilat. En daarom besteden wij veel zorg en aandacht bij het maken van uw houten tafel op maat. Voor de afwerking maken wij gebruik van zeep en olie. Dat is niet alleen natuurlijk maar het geeft uw houten tafel ook unieke kleuren en effecten. U kunt er ook voor kiezen om uw houten tafel te combineren met RVS. Zo schuift u elke dag aan tafel die u alleen in uw woning zult tegenkomen!

Bekijk onze houten tafels op maat

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze eigentijdse collectie houten tafels en hoe u uw tafel kunt samenstellen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze woonwinkel in De Falom nabij Leeuwarden. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.