De mooiste ronde salontafel vindt u bij Alle Pilat

Onmisbaar in uw woonkamer: een salontafel. Niet alleen praktisch voor een kop koffie, glas wijn, schaaltje borrelnootjes en afstandsbediening, maar ook een sfeermaker, die uw woonkamer tot een knus geheel maakt. Bent u op zoek naar een ronde salontafel? Dan is onze winkel, Woonwinkel Alle Pilat in De Falom, absoluut het bezoeken waard. Bent u op zoek naar een nieuwe salontafel, maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw zoektocht? Wij denken met alle liefde met u mee! Zoekt u iets dat past bij een landelijke, industriële of Scandinavische stijl? In ons ruime assortiment zit er altijd wel iets voor u bij.

Kies voor één salontafel of meerdere salontafeltjes

Salontafels zijn er in allerlei vormen, maten, materialen en stijlen. Waar vroeger altijd gekozen werd voor een salontafel uit dezelfde serie als de rest van de meubels, wordt tegenwoordig juist vaak gekozen voor een afwijkende blikvanger of meerdere kleine blikvangers als salontafel. Want waar de één kiest voor een grotere salontafel, kiest de ander voor een groepje verschillende kleine salontafeltjes. Door verschillende salontafels te combineren, maak je het tot een speels geheel.

Ronde salontafel van hout

Een van onze persoonlijke favorieten als het over salontafels gaat, is de houten salontafel. Wat een sfeermaker! Hout is niet zomaar een van onze favoriete natuurproducten, het geeft namelijk een warme en sfeervolle uitstraling aan een ruimte. Combineer een houten salontafel met een fijne bank en zacht vloerkleed om uw woonkamer tot een knus en sfeervol geheel te maken, waar u het liefst hele dagen spendeert.

Voordelen van een ronde salontafel

Een ronde salontafel wordt gekenmerkt door de zachte ronde vorm, die bij de eerste aanblik meteen een huiselijk gevoel oproept. Een ronde salontafel steekt ook mooi af bij de rechthoekige vormen van de bank en het vloerkleed. Omdat een ronde salontafel geen scherpe hoeken heeft, zullen uw huisgenoten of (klein)kinderen zich er ook niet lelijk aan bezeren: twee vliegen in één klap!

Laat u inspireren in onze winkel in De Falom

Overweegt u een ronde, houten salontafel te kopen? We hebben prachtige, unieke exemplaren in ons assortiment. Stuk voor stuk blikvangers, die een aanwinst voor ieder interieur zijn! Bekijk een deel van de collectie online of kom eens langs in onze winkel in De Falom en laat u inspireren.

Uw ronde houten salontafel thuisbezorgd

Heeft u de salontafel van uw dromen gevonden? Dan kunt u vast niet wachten tot de salontafel in uw woonkamer staat te pronken. Uiteraard is het mogelijk om de salontafel bij onze winkel af te halen, maar mocht dat niet lukken dan kunnen we de salontafel ook op de gewenste locatie bezorgen.