Perletta Carpets Friesland

Bij Woonwinkel Alle Pilat vindt u de mooiste vloerkleden uit het assortiment van Perletta Carpets.

Vloerkleden van Perletta Carpets

Perletta Carpets is een zeer betrouwbare partner die al zo’n 30 jaar ervaring heeft in het maken van kwalitatieve vloerkleden. Handgeweven van Nieuw-Zeelands wol of van sisal. De vloerkleden worden stuk voor stuk op maat gemaakt. U kiest zelf de structuur, het materiaal, de maat en de kleur.

Het assortiment van Perletta is zeer uitgebreid en biedt heel veel mogelijkheden. Kiest u voor een geweven vloerkleed van 100% wol, gaat u voor een langharig vloerkleed of juist voor een combinatie van wol en sisal? Met het grote assortiment is er voor ieder een geschikt vloerkleed!

Een prachtig warm vloerkleed

Een nieuw vloerkleed moet goed aansluiten bij de rest van het interieur. Een vloerkleed bepaalt vaak de sfeer in uw woning. Daarnaast biedt het warmte en comfort voor uw voeten. Door het ruime aanbod van Perletta Carpets kunt u uw wensen goed vertalen naar een gepast vloerkleed.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bezoek dan onze Woonwinkel in De Falom. In onze winkel kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien. Wij bieden een groot assortiment en adviseren u graag bij de zoektocht naar een nieuw vloerkleed.

Hieronder enkele voorbeelden van de verschillende structuren.