Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Over Alle Pilat

Eigenaren alle pilat

Alle Pilat, woonwinkel & meubelmakerij

Woonwinkel Alle Pilat is gevestigd in een woonboerderij op een unieke locatie in Friesland. Alle Pilat ontwerpt en maakt meubels op maat. De ontwerpen van onder andere houten tafels en kasten zijn anders, onalledaags en uniek! De meubels ontworpen door Alle Pilat worden op maat gemaakt in eigen meubelmakerij in Friesland.

De rustieke en massieve houten meubels van Alle Pilat worden gecombineerd met strakke, tijdloze, moderne en stoere zitmeubelen van Nederlandse meubelmerken. Onder andere van Cartel Living, Jess Design, Ethnicraft, Soho Company en Harvink. In de woonwinkel worden verschillende woonsferen en stylen gecreëerd. De aankleding van verlichting, vloerkleden en woonaccessoires zorgen voor een compleet interieur met een natuurlijke uitstraling.

Persoonlijk advies

Geen keuze zonder goed advies. Daarom kiest Alle Pilat voor persoonlijke aandacht. Bent u opzoek naar een uniek meubel dat perfect aansluit op uw woonwensen? In een ongedwongen sfeer brengt Alle Pilat u op nieuwe ideeën. Zo ontdekt u woonoplossingen waar u niet eerder aan had gedacht.

Al dan niet op afspraak bent u van harte welkom in de woonwinkel gevestigd in het Friese dorp De Falom. Op slechts twintig autominuten van Leeuwarden en Drachten. De koffie staat voor u klaar.

Meubel outlet

Nog niet genoeg gezien? In de outlet op de zolderverdieping van de woonboerderij wacht u een keur aan afgeprijsde showmodellen. Misschien ontdekt u daar net dat ene model voor die speciale prijs!