Binnenkijken

City apartment met roze en groene pasteltinten

Een vrolijk palet van pastel kleuren, ook dat vindt u bij Woonwinkel Alle Pilat. Naast natuurlijke tinten kunnen alle meubelen namelijk ook in kleur! Wat juist zo leuk is, is dat u op deze manier uw eigen draai aan de meubels kunt geven. Iedere bank, eetkamerstoel of fauteuil is naar wens samen te stellen!

In plaats van aardetinten is in dit interieur juist gekozen voor mooie frisse pasteltintjes. Benieuwd geworden naar het geheel? Scrol dan verder om te kijken wat dit voor mooi geheel is geworden!

Groen geel en roze, een mooi geheel

Belangrijk, maar voor sommige onder ons toch een kleine uitdaging, is om een eenheid te creëren in het interieur. Wij denken hierin graag met u mee. Zoals u kunt zien is er in deze woning gebruik gemaakt van verschillende kleuren. Door de kleuren terug te laten komen vormt het een prachtig kleurrijk maar tevens rustig geheel.

De strakke bank Forum is gestoffeerd in een mooie rijke wollen stof in een zachte groen tint. Dit contrasteert prachtig met de roze muur. De roze kleur komt weer terug in de stof van de eetkamerstoelen, de roze gordijnen en subtiel in de accessoires. Waaronder ook het roze kussen op de bank Forum. De gele stof van fauteuil Bruce komt heel mooi terug als accent van het frame van de vloerlamp. De kleur van de bank, komt in de keuken terug als kleur op de muur. En dan niet te vergeten, de zwarte frames die steeds terugkomen. Zoals die van de bank, het bijzettafeltje, de fauteuils én het zwarte frame van de eetkamerstoelen Cindy. Zo zie je dus dat zwart ook prima macht met frisse pastel tintjes. Door steeds subtiel de kleuren terug te laten komen, wordt er eenheid en rust gecreëerd.

Eetkamerstoel Cindy

Stoel Cindy is een goed zittende stoel. Héél belangrijk! Maar wat ook erg leuk is bij eetkamerstoel Cindy, is dat u haar helemaal zelf kunt samenstellen. Het frame is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Bijvoorbeeld zwart, wit, beige, terra, donkerbruin, groen en een mooie grijs/blauwe tint. Ook kunnen er vele soorten en kleuren stof op. Hier is gekozen voor de eetkamerstoel Cindy met armleuning, in een mooie roze stof, met een zwart frame.

Cindy is gecombineerd met de ronde eettafel Fier. Tafel Fier is een strak en ruimtelijk model. Wat opvalt bij tafel Fier is het zwarte metalen frame onder de tafel. Hier is gekozen voor een licht eiken blad, maar ook tafel Fier is in vele kleuren verkrijgbaar.

Fauteuil Bruce

U zag hem eerder al voorbij komen in het geel maar doordat de fauteuil Bruce zo’n fijn zitcomfort heeft wilden de bewoners graag twee keer deze fauteuil. Dus naast geel werd er ook een mooie groene stof gekozen. Daar waar de gele stof juist fijn is van structuur werd voor de groene stof gekozen voor een grove structuur. Ook hier is gekozen voor een mooie De Ploeg stof. De meubelstoffen van De Ploeg staan bekend om hun hoge kwaliteit en hun verfijnde vormgeving, met moderne dessins. Naast stoffen van De Ploeg hebben we in de winkel natuurlijk nog véél meer meubelstoffen waaruit gekozen kan worden.

Fauteuil Bruce staat in een hoekje wat leuk is afgestyld met de terugkomende kleuren van het interieur. De neon letters van de poster zijn een echte knaller en een opvallend element in het interieur. En dat mag ook zeker, hier heeft men namelijk lang op moeten wachten. De originele versie van deze poster komt uit Engeland en is maar beperkt beschikbaar.

 

"I LOVE YOU IN FRENCH"

Het interieur wordt compleet gemaakt door het mooie grote wollen vloerkleed Limone. Voor dit karpet is een mooie subtiele groen/grijs tint gekozen wat perfect aansluit bij de stof van de bank. Het vloerkleed Limone is op maat mogelijk en er is keuze uit heel veel kleuren.

Nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is qua stoffen, kleuren en frames? Of wilt u ook graag meer kleur in het interieur, maar weet u niet waar te beginnen? Kom langs in onze woonwinkel, we adviseren u graag.