Binnenkijken

City apartment met roze en groene pasteltinten

Een vrolijk palet van pastel kleuren, ook dat vindt u bij Woonwinkel Alle Pilat. Naast natuurlijke tinten kunnen alle meubelen namelijk ook in kleur! Wat juist zo leuk is, is dat u op deze manier uw eigen draai aan de meubels kunt geven. Iedere bank, eetkamerstoel of fauteuil is naar wens samen te stellen!

In plaats van aardetinten is in dit interieur juist gekozen voor mooie frisse pasteltintjes. Benieuwd geworden naar het geheel? Scrol dan verder om te kijken wat dit voor mooi geheel is geworden!

Prachtig kleurrijk maar tevens rustig geheel

Belangrijk, maar voor sommige onder ons toch een kleine uitdaging, is om een eenheid te creëren in het interieur. Wij denken hierin graag met u mee. Zoals u kunt zien is er in deze woning gebruik gemaakt van verschillende kleuren. Door de kleuren terug te laten komen vormt het een prachtig kleurrijk maar tevens rustig geheel.

De strakke bank Forum is gestoffeerd in een mooie rijke wollen stof in een zachte groen tint. Dit contrasteert prachtig met de roze muur. De roze kleur komt weer terug in de stof van de eetkamerstoelen, de roze gordijnen en subtiel in de accessoires. Waaronder ook het roze kussen op de bank Forum. De gele stof van fauteuil Bruce komt heel mooi terug als accent van het frame van de vloerlamp. De kleur van de bank, komt in de keuken terug als kleur op de muur. En dan niet te vergeten, de zwarte frames die steeds terugkomen. Zoals die van de bank, het bijzettafeltje, de fauteuils én het zwarte frame van de eetkamerstoelen Cindy. Een mooi voorbeeld dat zwart ook heel mooie combineert met frisse pastel tinten. Door steeds subtiel de kleuren terug te laten komen, wordt er eenheid en rust gecreëerd.

Eetkamerstoel Cindy

Stoel Cindy is een goed zittende stoel. Héél belangrijk! Maar wat ook erg leuk is bij eetkamerstoel Cindy, is dat u haar helemaal zelf kunt samenstellen. Het frame is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Bijvoorbeeld zwart, wit, beige, terra, donkerbruin, groen of een mooie grijs/blauwe tint het kan allemaal! Ook in stoffering is er veel mogelijk. Zo kunt u kiezen voor stof of leer en zijn daarbij heel veel kleuren mogelijk. Bij dit interieur is gekozen voor de eetkamerstoel Cindy met armleuning. Het frame is zwart wat zorgt voor een mooie contrast met de licht roze stof. Deze mooie lichtroze stof is van De Ploeg.

Ronde eiken tafel Fier

Cindy wordt gecombineerd met de ronde tafel Fier. Eettafel Fier is een strak en ruimtelijk model én ook naar wens samen te stellen. Het blad van getoonde tafel Fier is gemaakt van massief eikenhout. Er is gekozen voor een geschuurde afwerking en een lichte kleur. De lichte eiken kleur zorgt weer voor een mooi contrast met het zwarte metalen frame. Naast eikenhout is het blad van deze ronde tafel ook in andere materialen verkrijgbaar.

Wollen vloerkleed op maat

Het interieur wordt compleet gemaakt door het mooie grote wollen vloerkleed Limone. Voor dit karpet is een mooie subtiele groen/grijs tint gekozen wat perfect aansluit bij de stof van de bank. Het vloerkleed Limone is op maat gemaakt. Bij dit mooie wollen vloerkleed is er keuze uit heel veel kleuren.

Groen geel en roze, een mooi geheel

Dat deze bewoners kozen voor kleur is duidelijk. Het leuke is ook dat ze kozen voor twee dezelfde fauteuils maar dan wel in verschillende kleuren. Naast geel werd er ook een donker groene stof gekozen. Daar waar de gele stof juist fijn is van structuur werd voor de groene stof gekozen voor een grove structuur. Ook bij de fauteuils is gekozen voor een mooie De Ploeg stof. De meubelstoffen van De Ploeg staan bekend om hun hoge kwaliteit en hun verfijnde vormgeving met moderne dessins. Naast stoffen van De Ploeg hebben we in de winkel natuurlijk nog véél meer meubelstoffen waaruit gekozen kan worden.

Producten in deze woning

Bank Forum, vloerkleed Limone, twee fauteuils Bruce, ronde eiken tafel Fier en eetkamerstoelen Cindy.

- Interieuradvies

Dit mooie interieur is samengesteld en geadviseerd door Dorien. Inspiratie gekregen aan de hand van deze mooie binnenkijker en benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is qua stoffen, kleuren en frames? Of wilt u ook graag meer kleur in het interieur, maar weet u niet waar te beginnen? Kom langs in onze woonwinkel of neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag me u mee.