Binnenkijken

City apartment met roze en groene pasteltinten

Anders dan u misschien zou verwachten van Woonwinkel Alle Pilat. U zult immers vooral natuurlijke interieurs bij ons terug vinden. Maar wat juist zo leuk is, is dat u volledig uw eigen draai aan uw meubels kunt geven. Iedere bank, eetkamerstoel of fauteuil is naar wens samen te stellen!

In plaats van aardetinten is hier juist gekozen voor mooie frisse pasteltintjes. Benieuwd geworden naar het geheel? Scrol dan verder om te kijken wat dit voor speels geheel is geworden!

Groen geel en roze, maar toch één geheel

Belangrijk, maar voor sommige onder ons toch een kleine uitdaging, is om een eenheid te creëren in het interieur. Zoals u kunt zien is hier gebruik gemaakt van verschillende pasteltinten. Door de kleuren terug te laten komen vormt het een prachtig, rustig geheel.

Zoals te zien is, komt de roze stof op de eetkamerstoelen, de roze muur en de roze gordijnen subtiel terug in de accessoires. Waaronder het roze kussen op de bank Forum. De gele stof van fauteuil Bruce komt heel mooi terug als accent van het frame van de vloerlamp. De kleur van de bank, komt in de keuken terug als kleur op de muur. En dan niet te vergeten, de zwarte frames die steeds terugkomen. Zoals die van de bank, het bijzettafeltje, de fauteuils én het zwarte frame van de eetkamerstoelen Cindy. Door steeds subtiel de kleuren terug te laten komen, creëert u eenheid en rust.

Eetkamerstoel Cindy

Stoel Cindy is een goed zittende stoel. Héél belangrijk! Maar wat ook erg leuk is bij eetkamerstoel Cindy, is dat u haar helemaal zelf kunt samenstellen. Het frame is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Bijvoorbeeld zwart, wit, beige, terra, donkerbruin en een mooie grijs/blauwe tint. Ook kunnen er vele soorten en kleuren stof op. Hier is gekozen voor de eetkamerstoel Cindy met armleuning, in een mooie roze Ploegstof, met een zwart frame.

Cindy is gecombineerd met de ronde eettafel Fier. Tafel Fier is een strak en ruimtelijk model. Wat opvalt bij tafel Fier is het zwarte metalen frame onder de tafel. Hier is gekozen voor een licht eiken blad, maar ook tafel Fier is in vele kleuren verkrijgbaar.

Fauteuil Bruce

U zag hem eerder al voorbij komen in het geel. Deze fijne fauteuil Bruce staat er ook nog in een mooie, grove donkergroene stof. Ook hier is gekozen voor een mooie Ploegstof. De meubelstoffen van de Ploeg staan bekend om hun hoge kwaliteit en hun verfijnde vormgeving, met moderne dessins. Naast de Ploegstoffen hebben we natuurlijk nog véél meer aan meubelstoffen.

Fauteuil Bruce staat in een hoekje wat leuk is afgestyled met de terugkomende kleuren van het interieur. De neon letters van de poster zijn een echte knaller en een opvallend element in het interieur. En dat mag ook zeker, hier heeft men namelijk lang op moeten wachten. De originele versie van deze poster komt uit Engeland en is maar beperkt beschikbaar. Zeker een goede toevoeging aan het interieur!

 

"I LOVE YOU IN FRENCH"

Nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is qua stoffen en frames? Of wilt u ook graag meer kleur in het interieur, maar weet u niet waar te beginnen? Kom dan langs in onze Woonwinkel voor advies!