Op zoek naar een industriële eettafel?

Er wordt wel eens gezegd dat de keuken het hart van het huis is, maar daar zijn we het eigenlijk niet mee eens. Want wat is die keuken nou zonder eettafel? Een eettafel waar men uren aan kan zitten, praten, borrelen en eten uiteraard. Een eettafel die naadloos aansluit bij uw interieur en het perfecte formaat heeft, zodat iedereen kan aanschuiven. Een eettafel die aan ál uw wensen voldoet. Die eettafel vindt u bij Woonwinkel Alle Pilat in De Falom!

Wij kiezen voor vakmanschap én kwaliteit. We maken niet alleen de mooiste producten, we doen dat ook met de mooiste materialen. We werken met twee kwaliteiten eikenhout; foutvrij en rustiek. Het eikenhout komt uit Europa en iedere plank is uniek in kleur en structuur, waardoor geen meubelstuk hetzelfde is.

Een blikvanger in uw industriële interieur

Het is een van de trends van dit moment: een industriële inrichting. Robuuste meubels van stoere materialen zoals (gepoedercoat) metaal en beton zien we vaak in combinatie met hout. Ook industriële eettafels bestaan vaak uit een combinatie van die materialen. Een natuurlijk kleurenpalet, dat warm aandoet en tegelijkertijd tijdloos is, zodat u jarenlang plezier van uw industriële eettafel beleeft!

De industriële eettafel van uw dromen

In onze winkel in De Falom, nabij Leeuwarden, vindt u industriële eettafels in alle soorten en maten. We maken eettafels geheel op maat en volledig naar wens, daardoor kunt u de maat, afwerking en kleur zelf kiezen. Of u nu voor rond, rechthoekig, ovaal of vierkant kiest, rustiek en stoer of glad en strak: wij maken de industriële eettafel die bij u past!

Bezoek onze winkel in De Falom

Online kunt u een deel van onze collectie industriële eettafels bekijken, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zoekt u een specifieke maat of bent u benieuwd naar de verschillende afwerkingsmogelijkheden? Misschien wilt u kijken welke van de meer dan tien kleuren het mooist bij uw vloer past of wilt u onze collectie eens in het echt bewonderen? Kom langs in onze winkel in De Falom. Of u nu lekker wilt rondkijken of op zoek bent naar gedegen advies: u bent van harte welkom!