Eiken kasten op maat

Bent u op zoek naar een houten kast die echt uniek is? Dan bent u bij Woonwinkel Alle Pilat in het Friese De Falom aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten kasten in allerlei formaten. Zowel grote, kleine, brede en smalle kasten. Onze kasten worden speciaal voor u op maat gemaakt.

Unieke houten kast

De zoektocht naar een nieuwe kast begint bij het bepalen van de afmetingen en welke bijzondere wensen er zijn. In onze winkel vindt u verschillende modellen kasten waarbij u inspiratie op kunt doen.

Onze uitgebreide collectie kasten bestaat zowel uit opbergkast, vakkenkasten, boekenkasten en vitrinekasten. Onze eiken kasten zijn typerend vanwege het design, het vakmanschap en de kwaliteit in zowel ontwerp en uitvoering. Een eiken kast van Alle Pilat wordt gemaakt met de mooiste materialen, en dat straalt ervan af. Bekijk eens kast Ferskil, kast Blinder of kast Fjouwer.

Boekenkast van eikenhout

Wanneer u uw boeken mooi wilt tentoonstellen in huis kunt u kiezen voor een houten boekenkast. Ook hier geldt weer een grote mogelijkheid aan eigen aanpassingen. Wij hebben onder andere de boekenkast Stapel in ons assortiment. Deze houten boekenkast is een echte blikvanger in uw woning.

Dressoirs van eikenhout

Naast grote hoge kasten vindt u bij ons ook lagere houten dressoirs. Onze collectie biedt u verschillende soorten dressoirs. Alle modellen zijn naar wens aan te passen, zo krijgt u altijd de gewenste kleur en afmetingen.

Bijvoorbeeld eiken dressoir Fjouwer. Dit dressoir wordt gemaakt met massief eikenhout. Wanneer u liever een klassiekere uitstalling van uw dressoir wilt kunt u kiezen voor de noten kast Kreas.

Eiken houten kast op maat

Bij bijna al onze kasten is maatwerk mogelijk. Een groot voordeel hiervan is dat u zelf de afmeting van uw kast kan bepalen. Naast de maat is ook de afwerking, de kleur en eventueel zelfs de indeling geheel naar wens aan te passen. Ziet u een mooie kast maar is de maat niet goed? Of wilt u liever deurtjes in plaats van lades? Geen probleem! Vraag naar de vele mogelijkheden of bezoek onze winkel in De Falom. Wij adviseren u graag.

Bezoek onze winkel in De Falom

Bent u benieuwd naar het volledige assortiment eikenhouten kasten van Alle Pilat? Dan willen wij u van harte uitnodigen om eens langs te komen in onze winkel in De Falom.