Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Tuinmeubels

Meer tuinmeubels 1 - 3 van 7

Tuinmeubels brengt de zomer bij u thuis

Van de zon en zomer genieten hoeft niet ver van huis. Zet de stoere tuinmeubels van Alle Pilat buiten, ga lekker zitten en dan is het alleen nog een kwestie van genieten. Een vakantiegevoel, maar dan gewoon lekker thuis. En zelfs al laat de zon zich even niet zien is het nog steeds heerlijk vertoeven in uw tuin of op uw balkon. Onze tuinmeubels zijn namelijk heerlijk comfortabel en worden in onze eigen meubelmakerij zelf voor u op gemaakt.

Combineer tuinmeubels

Maak van uw tuin niet alleen een gezellige buitenplaats, maar creëer echt uw eigen plekje. Combineer de stoere tuinsets van Alle Pilat met elkaar om het buiten net zo gezellig te maken als binnen. De tuintafel Mânsk Dougles past zo bijvoorbeeld prima bij de tuinset Yn’e Sinne. Het is net alsof ze voor elkaar gemaakt zijn.

Geen of weinig onderhoud

Onze tuinmeubels kunt u feitelijk in weer en wind gewoon buiten laten staan. Wilt u geen onderhoud aan uw meubelen, dan kunt u kiezen voor een tuinset van onbehandeld hout. Zoals de eerdergenoemde 'Yn 'e sinne'. De weersinvloeden zult u wel terugzien in het hout, maar dat kan juist wel erg mooi karakteristiek zijn. Uiteraard kunnen we de tuinmeubelen ook voor u oliën. In dat geval moet u dat wel elk jaar bijhouden om de meubels mooi te houden.

Probeer de tuinsets zelf

Kom langs bij Alle Pilat, in De Falom, om de luxe tuinmeubels zelf te ervaren. Een afspraak maken is niet nodig. Dagelijks is onze woonwinkel tot 17:30 uur voor u geopend. Wilt u eerst weten hoe uw persoonlijke prijskaartje eruit kan zien? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op. Houd ook de outlet in de gaten. Wie weet vindt u uw tuinmeubels voor een mooi prijsje!