Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Meubelmakerij Friesland

Alle Pilat, uw meubelmakerij in Friesland

Alle Pilat maakt uw meubels in de eigen meubelmakerij in Friesland. Hier komen uw wensen tot leven. We maken uw tv-meubel, kast of tafel geheel in uw stijl en met onze vakbekwaamheid.

Iedere meubel een uniek kunstwerk

Smaken verschillen. Daarom kunt u bij ons zelf uw meubels samenstellen. In de kleur, houtsoort en vorm die u wilt. Zo bent u niet meer afhankelijk van de standaard maten of kleuren. In onze meubelmakerij in De Falom in Friesland transformeren wij vervolgens uw wensen in handgemaakte meubels. Een uniek kunstwerk, comfortabel en geheel in uw stijl.

Natuurlijke bewerkingen

In de meubelmakerij worden meubels in elke maat, vorm en houtsoort gemaakt. Houtsoorten zoals:

  • Eikenhout
  • Walnotenhout
  • Teakhout

We bewerken uw meubel in onze meubelmakerij op een natuurlijke manier met oliën en zepen. Dit geeft uw meubelstuk extra fijne kleuren en effecten. Ook kunnen we er in de meubelmakerij voor kiezen om uw meubel met de hand te schaven. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk oppervlak. Maar u kunt er ook voor kiezen om hout te combineren met RVS. Uw meubels krijgen op die manier een stoer karakter. En dat doen we, natuurlijk, allemaal als dat aansluit bij uw wensen.

Kom langs bij meubelmakerij Alle Pilat!

Wilt u meer weten over onze meubelmakerij en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze meubelmakerij en woonwinkel in Friesland. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.