Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Kasten

Meer kasten 1 - 5 van 31

Opgeruimd staat netjes, zeker met de houten kasten van Alle Pilat. We hebben lage, hoge en open kasten. Ideaal als boekenkast of voor uw tv of andere spullen. En het mooiste is dat we de kast voor u op maat maken. Dus een maatje kleiner en met minder laden bijvoorbeeld. Zo past de opbergmeubel altijd naadloos bij u thuis. Ook als u een kleine woonkamer heeft.

De eigenzinnige kasten ontwerpen we zelf en maken we in noten-, eiken- of douglashout.

Verschillende kasten met vele mogelijkheden


In onze woonwinkel vindt u dus een diversiteit aan kasten. Neem bijvoorbeeld de Lage Eiken Kast Stapel, waarbij verschillende kasten ontstaan door te variëren met de losse elementen. Of kies voor een combinatie: een wandmeubel en tv-meubel in een met de noten kast Oan-de-wand. Of misschien zoekt u meer een dressoir voor in uw woonkamer?

Eigen karakter van de opbergmeubelen


Welk opbergmeubel u ook kiest, we kunnen hem voor u op maat maken in onze meubelmakerij en daarbij ook in de gewenste afwerking. Bijvoorbeeld schuren of rustiek schaven. Daarmee geven we uw meubel een echt eigen karakter mee en heeft u een unieke kast in huis staan.

Kasten in de aanbieding


Regelmatig hebben we meubelen in de aanbieding, waaronder ook kasten. Misschien staat daar net die kast tussen met een speciale prijs waar u verliefd op wordt! Ga naar onze online outlet of bezoek onze meubelwinkel voor de nieuwste aanbiedingen.

Laat u inspireren!


Neem gerust een kijkje in onze collectie houten kasten online. Maar wij verwelkomen u ook graag in onze woonwinkel in De Valom in Friesland. Een afspraak maken is niet nodig. We adviseren en inspireren u graag met het ontwerp van uw perfecte houten kast op maat.

Ondertussen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend een offerte op maat aanvragen of voor meer informatie contact met ons opnemen.