Wij bestaan 25 jaar!

In 1993 begonnen wij, Alle en Taapke, onze woonwinkel in De Falom. Wat begon met een meubelmakerij is uitgegroeid tot een complete woonwinkel. Nu, 25 jaar later, dient de nieuwe generatie zich aan, want inmiddels werkt ook dochter Dorien mee in het bedrijf.

Wie jarig is trakteert

Om ons 25 jarig jubileum te vieren trakteren we uiteraard op wat lekkers tijdens uw bezoek aan onze winkel. Maar daarnaast hebben we de gehele maand november mooie acties en laten we u graag onze nieuwste collectie zien.

10% korting fauteuil Earl

De gehele maand november ontvangt u 10% korting op de fauteuil Earl. De fauteuil is zowel met armleuning als zonder armleuning mogelijk en er is keuze uit vele kleuren leer.

Bekijk Fauteuil Earl

15% korting fauteuil Reflex

In de maand november ontvangt u 15% korting op de draaifauteuil Reflex. En deze fauteuil is uit voorraad leverbaar dus u heeft m direct in huis! Keuze uit de kleuren cognac, groen en taupe.
Let wel, voor deze actie geldt op = op ! 

Bekijk Fauteuil Reflex

20% korting op verlichting

De gehele maand november ontvangt u 20% korting op geselecteerde verlichting! Zowel op tafellampen, vloerlampen, hanglampen, booglampen als wandlampen. Bekijk online onze collectie en ontdek voor welke producten de korting geldt.

Bekijk onze verlichting

Gratis kussen en plaid  

Bij aankoop van een bank, krijgt u in de maand november een kussen én een plaid van ons cadeau! Keuze uit verschillende kleuren en heel veel leuke printjes.

Bekijk onze banken