Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Eetkamerstoel Knight

Leren eetkamerstoel Knight heeft een uitdagend koperen frame. Een mooi contrast met het stoere zwarte leer. Eetkamerstoel Knight kenmerkt zich in de combinatie van ruwe frames en ruige leersoorten. Bij dit ruige leer worden alle natuurlijke kenmerken getoond.

Prijs vanaf: €418,-
Prijs getoond model: €418,-

Interesse in Eetkamerstoel Knight?

Bestellen Meer informatie

Direct bestellen

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Opmerkingen

Eetkamerstoel Knight met of zonder armleuning

Eetkamerstoel Knight is een uitdagende en stoere eetkamerstoel! Getoonde stoel heeft een koperen frame en is gestoffeerd in zwart leder. Uiteraard kan deze stoel ook in andere kleuren en soorten leer. Zwarte eetkamerstoel Knight is het broertje van eetkamerstoel Duke. Echter heeft eetkamerstoel Duke een zwart frame.

Zoekt u een stoel met armleuning? Geen probleem, deze eetkamerstoel Knight is namelijk ook met armleuning leverbaar. Prijs van Knight met armleuning is dan vanaf €550,-

Benieuwd naar het zitcomfort van deze uitdagende eetkamerstoel? Bezoek dan onze woonwinkel in De Falom en ervaar het zelf.

Afmetingen eetkamerstoel Knight

Eetkamerstoel Knight zonder arm is 54 cm breed en met arm 63 cm. De stoel is 62 cm diep en 87 cm hoog. De zithoogte van de eetkamerstoel is 48 cm en de armhoogte is 70 cm.

Kenmerken

Naam Eetkamerstoel Knight
Model Eetkamerstoel
Prijs 418,-
  
Eetkamerstoel Knight

Meer stoelen 22 - 24 van 31