Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Solo Trading

Design met emotie

Bij Woonwinkel Alle Pilat vindt u een aantrekkelijk assortiment meubelen van het merk Solo Trading. 

Solo Trading staat voor uitstekend design, maar weet ook goed dat emotie uit meer bestaat dan alleen design. Emotie wordt gecreëerd door het comfort, de duurzaamheid en de gebruikswaarde. De meubelen van Solo Trading evolueren met de verandering van tijd en passen zich aan aan de constante wisselende wensen en behoeften.

Het aanschaffen van meubelen voor uw woning doet u niet zomaar. U wilt natuurlijk een geruime tijd ‘samenwonen’ met uw nieuwe meubelen. Hierbij spelen kwaliteit, de betrouwbaarheid en de prijs-kwaliteitverhouding een grote rol in de ogen van Solo Trading. Deze belangrijke aspecten spelen een net zo grote rol als vormgeving en styling.

Er wordt bij Solo Trading niet alleen gedacht aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook naar het geluk en plezier wat u beleeft met uw nieuwe meubelen!

Benieuwd en nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Solo Trading? Bezoek dan onze woonwinkel in De Falom en doe inspiratie op! Wij helpen u graag met een goed advies over uw nieuwe meubelen!