Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

It’s about RoMi

It’s About RoMi

It’s about RoMi is een Nederlands designmerk voor verlichting. Het merk is geboren op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot één van de mooiste en grootste merken op het gebied van verlichting. Vandaag de dag zijn de Realistic Open Minded Individuals gevestigd aan een van de oudste grachten van Amsterdam. Het merk is inmiddels sterk in zowel verlichting als ook in woondecoratie!

City Lights It’s About Romi

Vooral de City Lights van It’s about RoMi zijn onmiskenbaar! De moderne lampen uit deze collectie hebben een modern en tijdloos karakter. It’s about RoMi haalt haar inspiratie dan ook uit het stadsleven, maar ook de natuur geeft meer dan genoeg ideeën.

It’s about RoMi, trendy maar eigentijds

Het team van It’s about RoMi valt op door hun onderscheidende creativiteit. De ontwerpers van It’s about RoMi houden van simpele maar sterke ontwerpen en van natuurlijke materialen. Ieder product is getekend met het imago van It’s about RoMi.

It’s About Romi bij Woonwinkel Alle Pilat

Het merk It’s About Romi vindt u bij de leukste woonwinkel van Friesland! Woonwinkel Alle Pilat heeft een zeer uitgebreide collectie verlichting. De meeste modellen vindt in de winkel in De Falom.