Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Cartel living

Het oer-Hollandse van Cartel Living

Bij Woonwinkel Alle Pilat vindt u een aantrekkelijk assortiment meubelen van Cartel Living.

Cartel Living is een oer-Hollandse fabrikant die gaat voor een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding. De fabrikant levert meubelen in het midden segment. En dat ziet u dan weer terug in onze collectie banken, stoelen en fauteuils.

Cartel doet wat u verwacht

Cartel Living MilosDesign en kwaliteit gaat bij Cartel Living hand in hand. Het één gaat niet zonder het ander.

De fabrikant besteedt namelijk echt aandacht bij het ontwerpen en maken van de meubelen. En dat gaat tot in de puntjes. Cartel let natuurlijk erg op het design, maar ook moet het meubel goed in elkaar steken. Zowel de buitenkant als, misschien nog wel belangrijker, de binnenkant van het meubel moet perfect zijn. Daarvoor gebruikt Cartel Living alleen maar hoogwaardige materialen.

Al met al treft u in onze woonwinkel het aanbod van Cartel Living aan die voldoet aan uw verwachtingen. Meubels die gezien mogen worden!

Bekijk ons aanbod van Cartel Living

Op onze website vindt u een ruim aanbod van design meubelen van Cartel Living. U kunt de meubelen online bestellen, maar nog liever nodigen wij u van harte uit in onze Woonwinkel in De Falom Dit zodat u deze meubelen echt kunt ervaren, dat zegt immers meer dan welk woord dan ook.