Spoinq Friesland

Bent u opzoek naar meubels van het Nederlandse meubelmerk Spoinq? Dan bent u bij Woonwinkel Alle Pilat aan het juiste adres.

Spoinq meubels bij Woonwinkel Alle Pilat

Bij Woonwinkel Alle Pilat vindt u meubels van het merk Spoinq. Onder andere stoelen en tafels. Spoinq is 100% Nederlands. De meubels van Spoinq worden geheel in Nederland ontworpen én geproduceerd.

Kenmerkend voor Spoinq is het hippe en eigentijds design van de ontwerpen. Zowel voor stoelen als ook voor tafels. Spoinq staat vooral bekend vanwege het grote assortiment aan stoffen. Als het gaat om effen stoffen, gemêleerde stoffen of juist een stof met een kekke print; Spoinq heeft het. Door de ruime keuze aan stoffen vindt je gegarandeerd datgene wat je zoekt.

Daarbij is Spoinq flexibel; zowel in de keuze van stoffen, materialen als ook de ontwerpers. Dit resulteert in een collectie waarbinnen je zelf kunt mixen en matchen. Bijvoorbeeld Eetkamerstoel Spoinq (Piramide en Square) is samen te stellen met houten poten of juist met stalen poten. Met of zonder armleuningen en keuze uit ontzettend veel stoffen.

Meer weten over Spoinq meubels?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de meubels van Spoinq? Of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Dan bent u van harte welkom bij Woonwinkel Alle Pilat in Friesland. Wij helpen u graag met het vinden en samenstellen van de juiste meubels voor uw woning.