Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Wat klanten zeggen

Wat klanten zeggen over Alle Pilat

Lees onderstaande reacties van onze klanten.

L. Perdok

Vanmiddag is de bank geleverd en wat ben ik hier blij mee!
Heb destijds een goede keuze gemaakt en past helemaal in mijn kamer/interieur.
Dank voor de goede service! Kom zeker weer een keer langs.
Hartelijke groet van een zeer tevreden klant!

Jan & Elly

Wij wilden nog even laten weten dat we heel erg tevreden zijn over het resultaat van de kast. Het is echt het pronkstuk van de kamer. We genieten enorm van het vakmanschap dat het uitstraalt. Bedankt!

Groet, Jan & Elly
Snits.

Trudie de Waart

Goedemorgen. Zojuist de Tipi fauteuil ontvangen, de keuze voor de stof is helemaal goed, hij hoort hier gewoon… Bedankt!

Marloes Zevenbergen

Hierbij willen we graag laten weten dat de fauteuil zijn plek heeft gevonden. Hij is erg mooi, zit heerlijk en we zijn er erg blij mee. Bedankt!

Met vriendelijke groet,
Marloes Zevenbergen

Simone Heeren

De tafel is gisteren gebracht en wij willen graag nog even laten weten dat hij echt prachtig is! We zijn er heel erg blij mee.

Mvg,
Simone Heeren
Roermond

Herman van Dam

De nieuwe tafel is stoer, maar ook weer niet te, meer een monument, gemaakt voor meerdere generaties. Mijn zoon is jaloers. De tafel is loodzwaar, maar hij lijkt ook te “zweven”.
Het lijkt alsof er een familielid is thuisgekomen. Perfect (meer dan een) meubel.

Groeten,
Herman

C. Jansen

Zojuist is bank Sjaak bij ons afgeleverd. Prachtige stoere Soho bank, het formaat en de kleur zijn perfect, hij staat mooi in ons interieur. Maar minstens zo belangrijk….. hij zit geweldig! Bedankt voor het advies (en vulling voor de stoelen) en de snelle levering!

Met vriendelijke groet,
Charmaine Jansen

Joosje en Bernd Beishuizen

De tafel is werkelijk prachtig geworden en we zijn er heel erg blij mee.
De vorm, de kleur, de behandeling…. alles past geweldig bij elkaar.
Een stoere strakke tafel, robuust maar niet lomp.

Groet,
Joosje en Bernd Beishuizen, Epe

Tonny en Bram, Limburg

Vanmorgen hebben wij geheel volgens afspraak het Tv-meubel Bruut ontvangen. We hebben het inmiddels geplaatst en zijn erg tevreden met het resultaat. Hartelijk dank, ook namens ons voor de makers!

Met vriendelijke groeten,
Tonny en Bram

Familie Schuil

Beste meneer Pilat, u had gelijk, de hoogte van de kast is niet storend. Hij staat bijzonder mooi en wij zijn er erg blij mee. Een knap stukje vakwerk!

Met vriendelijk groeten,
Arnold en Ariane Schuil

Familie Wouda

Beste Fam. Pilat,

Onze nieuwe meubels staan inmiddels een paar dagen en we zijn er erg blij mee! Vooral de kast en het tv meubel zijn erg mooi, goed gedaan dus!

Gerben en Wendy

Nog niet eerder de gelegenheid gehad om een reactie te geven op de bezorging van de ronde tafel. Met de paasdagen bezoek gehad, vele complimenten gekregen en de tafel is direct in gebruik genomen.

Opnieuw een prachtige tafel geworden! Geen enkele twijfel of we ‘m wilden houden… Helemaal zoals bedoeld!

Hartelijk bedankt!
Groet Gerben en Wendy

Jaap en Geesje

Hartelijk bedankt voor de mooie gemaakte salontafel Hea en het warme karpet Limone Mix.
Het staat erg mooi en we zijn heel tevreden.

Groeten uit Koudum van Jaap en Geesje

A.J. van Weperen

Complimenten voor de prachtige tafel, vakwerk!!

Met vriendelijke groeten, A.J. van Weperen uit Heerenveen

Familie Perri

Bij deze willen we jullie laten weten dat we zojuist onze eettafel, stoelen en lamp hebben ontvangen van jullie vriendelijke chauffeurs. Wij zijn echt ontzettend blij en tevreden met de tafel die jullie gemaakt hebben, geweldig! Het staat nu nog in onze opslag maar we kunnen niet wachten tot het in onze nieuwe woning kan staan.

Nogmaals hartelijk dank en tot ziens!

Gerben en Wendy Reuvekamp

Gistermiddag is de tafel bij ons in Westerbork bezorgd. Graag willen we laten weten dat we heel tevreden zijn met het eindresultaat. De tafel is erg mooi geworden!

Hartelijk bedankt!
Fijn weekend en groeten vanuit Drenthe

Hans en Trienke de Vries

We willen jullie even bedanken voor de prachtige meubels die door jullie zijn gemaakt voor ons. We krijgen zeer goede reactie’s, vooral de kast springt er helemaal uit. Het kleed staat ook heel mooi bij de houten vloer. Een prachtig geheel met onze nieuwe keuken.

Tjenny en Ludolf

Mooi, mooi, mooi! Moeten wij er nog meer over zeggen? Ja, hij is PRACHTIG!
Dank en Tot ziens!

Xandra Geers Limburg

Wij hebben vandaag de meubels ontvangen. Ze zijn erg mooi geworden, we zijn er heel blij mee!
Het was de rit van Limburg naar Friesland zeker waard. Transport was ook prima geregeld!


Dorine Devadder België

Wij hebben deze voormiddag het salontafeltje heel goed en correct geleverd gekregen.
Van harte dank voor de mooie afwerking. Het staat prachtig in onze zithoek.
Met vriendelijke groeten en dank !!

Henk en Jannie vd Heiden

Vandaag is de kast en nog een draaifauteuil bij ons bezorgd. Uiterst zorgvuldig verpakt en keurig geleverd. Wij zijn er heel blij mee! De kast is heel mooi geworden, echt prachtig vakwerk!
Dank jullie wel! (We maken inmiddels graag reclame voor jullie hoor)
Wij wachten dan nog rustig op de laatste kast en horen dan wel weer van.
Een hartelijke groet uit Oud-beijerland!

Familie Nieuwenhuis

Geweldig werk geleverd. We zijn erg blij met onze nieuwe kast, salontafel en eettafel. Precies geworden wat we graag wilden.

Familie Kroon

De banken zijn zonet geleverd. Ze zijn erg mooi geworden en we zijn er heel blij mee! De vraag was of het ‘lounge gedeelte’ uit één stuk kon (we waren er op voorbereid dat het in twee delen gemaakt zou worden, ivm maximale lengte leer) maar zelfs dat is gelukt. Mooi!

Lea en Johan

Wat 10 jaar geleden is begonnen met een TV kastje op maat, is nu uitgebreid tot bijna het volledige interieur van Alle Pilat. Als laatste met een prachtige wijnkast voor in onze keuken. Hartelijk dank voor deze prachtige productie. Helemaal zoals we de kast graag wilden!

Ingrid en Henk

De lamp is geweldig en de fauteuils komen de transporteurs vrijdag brengen! Alvast hartelijk bedankt voor de geleverde service.

Betty en Dolf, Ede

Beste Alle,
We keken even op je site en vinden dat je nog steeds mooie dingen maakt / hebt. We genieten steeds weer van onze prachtige kasten en muziekmeubel. We krijgen ook positieven reacties van vrienden en kennissen. En dan vertellen we over jou en hoe goed je luistert naar de wensen van je klant.
Als we in de buurt zijn dan komen we zeker weer een keer bij jullie kijken!

Willem en Eeke

Net als verschillende vorige keren zijn wij heel erg tevreden over zowel de afgeleverde goederen (de stoelen zijn prachtig en zitten perfect, de boekenkast is geweldig en ook de kussens en tafeltjes staan heel erg mooi en voldoen goed) en daarnaast is de aflevering perfect (vriendelijk en zorgvuldig)

Frouk Froling

Wij zijn super blij met de nieuwe bank het is een echte eye-catcher!!!!

Gerrit en Etty, Veenwouden

Een heel nieuw interieur gekregen met jullie prachtige meubels. Een robuuste bank die erg lekker zit en met de mooie kussentjes die we erbij hebben uitgekozen staat het heel mooi. En dan met de fauteuils die we erbij hebben gezocht een hele nieuwe look. De stoelen ( 6 stuks)  op wieltjes bij de eethoek  zijn we ook erg content mee. Veel reacties van fam en vrienden, die het ook erg mooi vinden . We komen zeker bij jullie terug.

Geert Jan en Hilda

Goedendag Alle en Taapke,
We zijn blij met de prachtige, robuuste tv kast. Hopelijk hoeft de kast de eerste tijd niet weer verhuisd te worden, want hij is erg zwaar. De tafel van gebruikt hout is ook erg mooi geworden. Bedankt voor de tijd die genomen is voor het bespreken van het ontwerp!

Debbie Walst, Amsterdam

Afgelopen dinsdag is ons tv-meubel geleverd. We zijn er heel erg blij mee. Wat een vakmanschap straalt er vanaf. Echt super en, niet onbelangrijk, het staat prachtig. Als alle verjaardagsdrukte voorbij is zal ik je een foto mailen. We waren ook zeer tevreden over de jongens van het vervoerbedrijf. Gerold, en vooral zij, hebben zich een halve hernia getild, maar het was de moeite waard. Verder vinden we het ook mooi dat de lades niet precies even hoog zijn.  Zoals jullie het gemaakt hebben ziet het er net even speelser uit. Nou, nogmaals heel erg bedankt voor alles!

Familie De Vries

Wy binne o sa bliid mei de nije kast. ’t Is krekt as hat de kast der altyd al stien!
Ek de beugels hawwe proef draait en binne perfekt.

Marten en Willy

We binne tige wiis en bliid mei ús nije tafel.
Wat prachtich hânwurk en in geweldige útstrieling. Troch ienfâld… sa moai!
Tige betanke.

Hans en Wiepie Himmelreich

De kast is prachtig……mooie houtstructuur, kleur is warm……kortom een aanwinst.
Mooi stuk handwerk!!!

Jos en Christa

Heel erg bedankt voor de prachtige stoel, poef en hocker!
Poef is al ingenomen door de poezen (bij toerbeurt). Hocker is al gestoffeerd, staat prachtig naast de bank, s’avonds de “vermoeide” voetjes erop heerlijk, overdag leuk met dienblad als bijzettafel! Reuze fijn dat de stoel mag blijven (had er stilletjes al op gehoopt !)

Ruud Storm

De stoelen zijn inderdaad keurig volgens afspraak geleverd. We zijn er erg blij mee, en hebben over de feestdagen veel complimenten mogen ontvangen over kleur, uitstraling en comfort.
Prettig zaken te doen en we zullen uw zaak aanbevelen als iemand iets met meubels nodig heeft

Henk en Bertha Udding

Wij kunnen u melden dat wij erg content zijn met de kast die u heeft geleverd. De kast staat bijzonder goed in het interieur. Verder zijn wij uitermate tevreden over het goede advies wat we van u hebben gekregen. Hieruit spreekt ook vooral dat er sprake is van het hebben van een passie voor hetgeen wordt gemaakt. Ook het werken en leveren volgens afspraak is een compliment waard.

Ria Brouwer en Sieger Schotanus, Bakhuizen

Aanschaf kast type ‘Ynwaaid’
Na lang zoeken zijn we in het najaar bij Pilat geslaagd met de aankoop van een kast in onze woonkamer.
We hadden nogal wat noten op onze zang: min of meer vaststaande uitwendige maten, de functie was opbergkast maar hij moest ook iets fraais toevoegen aan de inrichting van de kamer. Daarnaast moest de kast van een houtsoort zijn die goed paste bij de aanwezige  houten meubels/vloer en perfect afgewerkt.
Wel, bij Pilat konden al onze wensen vervuld worden. Het werd de kast Ynwaaid, maar de maten en de indeling werden aangepast naar onze wensen. Toen de kast in de kamer stond viel alles op zijn plaats: dit was de kast die we wilden.

Elisabeth en Bob

De eetkamerstoelen staan prachtig.
Wij willen nog een compliment maken over de kwaliteit en ook over de uitstraling van jullie bedrijf. Een mooie website en van mijn man heb ik begrepen dat de showroom ook schitterend was. Mooi om te zien dat deze zaken met een eigen meubelmakerij nog bestaan.
Heel veel succes toegewenst!

Henk en Maaike

Wat zijn we blij met onze nieuwste aanwinst kast ,,oan de wand,,
Hij is echt prachtig geworden , ik moet meestal eerst even wennen
aan iets nieuws in ons huis maar dit was meteen zo mooi en zo
passend ,echt een prachtig stukje vakwerk !!!
Dik tevreden klanten dus , bedankt en vast tot ziens !

Silke en Arjen

Wij zijn bijzonder gecharmeerd van jullie winkel door de vrije ligging, aangename sfeer en jullie gastvrijheid. Wij zijn dan ook blij dat we bij jullie geslaagd zijn in het vinden van prachtige eethoekstoelen.

Pieta en Klaas-Siebe Broersma

Ik zou nog even via de mail doorgeven hoe ontzettend blij wij zijn met onze nieuwe salontafel.
Ja, hij staat echt prachtig bij zowel onze eerste twa-plank salontafel als in combinatie met onze meubels. Het is heel goed dat het twee verschillende maten zijn geworden (verschillende functies).
Goed vakwerk Alle, en bedankt dat je nog even bent komen kijken van te voren. Wij zijn er zeer tevreden mee en we krijgen heel veel complimenten!
Nogmaals bedankt en totziens!

Corine en Ben, Steenwijk

Persoonlijke aandacht, vakmanschap en liefde voor de prachtige producten die hij verkoopt. Ingrediënten die helaas zeldzaam zijn, maar bij Alle te vinden.

Toos

Sawol de kasten as de tafel mei de stuollen krije wy tige goeie reaksjes op en wy binne der sels ek noch tige kontent mei!

Beate en Theo

Vanmiddag heb ik met jullie gebeld omdat ik op zoek was naar die mooie RVS beelden. Dankzij jullie informatie hebben we inmiddels al contact gehad met Hans Noppert en hebben we een mooi kunstwerk van de serie “together” op het dressoir Swier staan! Het staat super. We zijn  nog steeds heel erg blij en tevreden met het dressoir Swier en de eiken salontafel Plank. Dat wilde ik even laten weten.

Paul en Trudie

De sfeer van Alle Pilat spreekt ons zeer aan.
We genieten niet alleen van een heerlijke zithoek met prachtige salontafels, maar ook van de twee fauteuils bij de kachel. De meubels samen met de accessoires zijn goed op elkaar afgestemd en geven de sfeer van de winkel in de woonkamer weer. En een prettige bijkomstigheid, alles is relatief goed geprijsd.

Douwe en Wieke

Wij willen jullie even laten weten dat we volop genieten van de nieuwe salontafel die op maat gemaakt is en  krijgen vele leuke reacties. Een juiste keuze net zoals de eetkamertafel.

Anne en Imie

De meubels zijn echt super. We genieten er nog iedere dag van!

Mevr. Oosten

Alles tige nei `t sin. Wy binne der och sa wiis mei.

Hugo

Afgelopen zaterdag hebben we wederom een bezoek aan jullie woonwinkel gebracht. Dit keer waren op zoek naar twee nieuwe salontafels passende bij de eerder door ons bij jullie bestelde tafel Grut.
We hebben daarin ook nu weer prima advies van jullie gekregen met als resultaat dat we besloten hebben om de twee salontafels zoals die dag besproken (en uitgetekend) bij jullie te bestellen.

Familie Koenderman

Bij deze willen we graag nog even melden dat we erg tevreden zijn met de kasten, ze staan prachtig!
Dank