Haadwei 44 De Falom

T: +31 (0)511 42 48 72

Houten kasten op maat

Uw houten kast op maat gemaakt

Een unieke houten kast om uw woning écht helemaal eigen te maken? Qua stijl maar ook qua afmetingen? Dat kan bij meubelmakerij Alle Pilat. Alle Pilat ontwerpt eigenzinnige houten kasten en maakt ze speciaal voor u op maat. Zo past uw favoriete houten kast altijd in uw woning en komt u nooit ruimte te kort!

Uw wens bepaalt het ontwerp

De houten kasten bij Alle Pilat zijn naast verschillende afmetingen ook in diverse houtsoorten leverbaar. Denk aan:

  • Eikenhout
  • Walnotenhout
  • Teakhout

Iedere houtsoort ademt zijn eigen unieke sfeer en uitstraling. Uw wens bepaalt uiteindelijk het ontwerp van uw kast. Een stoere houten kast dat tevens dient als tv-meubel, of een houten kast aan de wand dat uw woning een nog warmere sfeer geeft. En dat is nou juist zo mooi: alles is mogelijk!

Houten kasten met zorg en aandacht gemaakt

Alle Pilat besteedt veel zorg en aandacht aan het ontwerpen van de kasten. In onze eigen meubelmakerij worden alle houten kasten op maat gemaakt en met de hand bewerkt. Standaard is uw houten kast op maat dus zeker niet. De kast die bij u in huis staat treft u dan ook alleen bij u thuis.

Bekijk onze houten kasten op maat

Nieuwsgierig?

Is uw nieuwsgierigheid gewekt of zelfs verder toegenomen? Wij verwelkomen u graag in onze woonwinkel in De Falom in Friesland. Een afspraak maken is niet nodig. Alle Pilat adviseert en inspireert u graag met het ontwerp van uw perfecte houten kast op maat. Ondertussen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend een offerte op maat aanvragen of neem voor meer informatie contact met ons op.